1. Amikor megkéred a férjed, hogy szedje be a szárítóról a ruhákat, de a takaróknál elakad... 2. Amikor elküldöd a férjedet nagy-bevásárlásra,...

1. Amikor megkéred a férjed, hogy szedje be a szárítóról a ruhákat, de a takaróknál elakad...2. Amikor elküldöd a férjedet nagy-bevásárlásra, de éppen le voltak árazva a jégkrémek, úgyhogy...

3. A gyerekek szobájában találtam...


4. Megkértem, hogy ,,tegyen oda" egy adag spagettit...

5. Megkértem a férjemet, hogy szerelje már fel végre azt a tükröt, amiért másfél hónapja rágom a fülét...megtette.

6. Van ami jobban kifejezi a szerelmet…:D :D


,,A rózsa nem a legjobb módja, hogy kifejezzem a szerelmemet. A rózsa elhervad. Ezért nem adok neked rózsát, vagy bármi más virágot. A mi szerelmünk ugyanis örökké tart. Szóval itt egy ajándék Nokia telefon…"


7. Megkértem a férjemet, hogy verje fel a tejszínt…borzalmas zajt hallottam, úgyhogy vissza szaladtam a konyhába, mire ez a látvány fogadott…8. Amikor megkéred a férjed, hogy ne igyon annyi sört esténként…9. Leszel a Valentinom? ,,Ez csak költői kérdés volt, valójában nincs választásod - házasok vagyunk. Boldog Valentin-napot.,,10. Gondoltam megmérem a súlyom, hogy lássam, hogy halad a fogyókúrám. Erre ez a látvány fogadott…11. Megkértem, hogy takarítsa ki a hűtőszekrényt…később ez a látvány fogadott.

12. Végre lebukott, hogy hol rejtegeti az édességeit…13. Amikor nem tudja, hogy kell becsomagolni valamit, de azért meg akarja adni a módját az ajándéknak…14. Cseles…majdnem elhittem.


Forrás: utcaemberek.blogspot.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!