A hallásproblémák általában az öregedéssel együtt jelentkeznek, de sokakat már fiatalabb korban is érint. Szerencsére létezik kezelés, mellyel...

A hallásproblémák általában az öregedéssel együtt jelentkeznek, de sokakat már fiatalabb korban is érint. Szerencsére létezik kezelés, mellyel 97%-ban visszanyerheted a hallásodat!

A hallásprobléma komolyan befolyásolhatja az előrehaladást, főként a munka terén. Ha folyamatosan arra kérsz másokat, ismételjék meg a mondandójukat, valószínűleg baj van a füleiddel, ez pedig veszélyes is lehet pl. vezetés vagy gyaloglás közben.

Sokféle kezelés elérhető, most egy olyan ten természetes módszert mutatunk be nagyon egyszerűen csökkenti a tüneteket. A módszerhez egy nagyon közönséges összetevőre van szükség, ami minden háztartásban megtalálható. Ez pedig a fokhagyma.

A fokhagymát számos betegség ellen használjuk, az egyik legjobb házi fertőzésgátló és immunerősítő.

Hallásprobléma ellen így alkalmazd:

Hozzávalók:

  • 3 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • pipetta
  • géz vagy vattadarab

Hámozd meg a fokhagymát, majd mosd le és próbálj meg annyi levet kipréselni belőle, amennyit csak tudsz. Ezt a fokhagyma levet keverd össze olívaolajjal és szívd fel a pipettával. 3-4 cseppet tegyél belőle a füledbe és a hallásod abban a pillanatban visszatér. Dugd be a füledet vattával vagy gézdarabbal, így a keverék a legmélyebben tudja kifejteni hatását a fülben. Az eredménytől le leszel nyűgözve!

Előző cikk:
Nem fogsz gyógyszertárba járni, az egészség kulcsa ott van az orrod előtt!
Következő cikk:
Későn kelsz? Akkor te egy kreatív és intelligens ember vagy!

Forrás: ketkes.com

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!