JÖN A 30 PLUSZ PROGRAM NŐKNEK >>>> Olyan lehetőséget kapnak 2018. január 1-től a nők, amiről a legtöbben még álmodni sem mertek!Olyan döntési...

loading...

JÖN A 30 PLUSZ PROGRAM NŐKNEK >>>>

Olyan lehetőséget kapnak 2018. január 1-től a nők, amiről a legtöbben még álmodni sem mertek!Olyan döntési szabadságot kapnak a kormánytól, amivel több millió nő fog nagyon nagyon jól járni.A programot maga a Miniszterelnök jelentett be, de nem NŐK 30 PLUSZ néven, ezt a címet csak szerkesztőségünk adta neki!

Magyarországon is elég erős a népességfoégfogyás, jelenleg a magyarok 20%-a nyugdíjas, idős ember, gyerekek nagyon kevesen születtek, de szerencsére ez a tendencia most megszűnni látszik, rengeteg család válla gyermeket, de ezt tovább kell ösztönözni a kormány szerint.A kormány láthatólag a több gyermek vállalást díjazza,a legtöbb kedvezmény a 3 gyermekes családok kapják.Most jelentettek be egy szenzációs új családtámogatási programot, amely 2018. január 1-től indul!Ezeknek örülhetnek a családok 2018. január 1-től :

  • A családi adókedvezmény mértékét tovább emeli a kormány, a középpontban a kétgyermekes családok lesznek.
  • A diákhitel tartozással rendelkező nőknek 2 gyermek esetén elengedi a kormány a tartozás 50 százalékát, 3 gyerek vagy e felett a teljes tartozást elengedi a kormány.
  • A diplomás GYED időtartamát kitolja egy évvel a kormány, ez meghosszabbodik az egyetemisták esetében a gyermek 2 éves koráig.
  • A jelzáloghitellel rendelkező családok a harmadik és további gyermekek esetén 1-1 millió forintot leírhatnak a tartozásukból, azt az állam át fogja tőlük vállalni.
  • "Soha nem látott bölcsődefejlesztésbe" kezd a kormány.
  • Külföldön tartózkodó vagy élő családok számára is elérhető lesz a babakötvény, valamint az anyasági támogatás.-írja a penzcentrum.hu

Ha alapul vesszük, hogy a kormány arra ösztönözné a fiatal nőket, hogy egyetem után (diplomás GYED) előbb az anyaságot válasszák, és lehetőleg három gyermeket hozzanak a világra (akkor nem kell visszafizetni a diákhitelt), az durva számítással azt jelenti, hogy a nő 30 évesen jelenik meg először a munkaerő-piacon, három gyermekkel, diplomával, és nulla munkatapasztalattal.

Ha egy nő 30 évesen lép a munkaerő-piacra, a munkáltató számára problémát jelenthet, hogy a jelentkező nem rendelkezik friss tudással a szakterületéről. Ez hátrányt jelenthet az egyetemről, főiskoláról kikerült hallgatókkal szemben, akik ugyan szakmai tapasztalattal szintén nem rendelkeznek, de teljesen naprakész az iskolában megszerzett tudásuk"

- mondta a Pénzcentrumnak Szokody Ágnes, a Randstad Hungary marketing menedzsere.

Forrás : penzcentrum.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!