1300 új dolgozót keresnek!!!! Álommunka lehet sokak szemében, sőt sokaknak az is valóban! De ahogy mindnenek, ennek is vannak előnyei és hátrányai...

1300 új dolgozót keresnek!!!!

Álommunka lehet sokak szemében, sőt sokaknak az is valóban! De ahogy mindnenek, ennek is vannak előnyei és hátrányai is.Gyönyörű egyenruha, tiszta munkakörnyezet, jó fizetés, izgalmas munka, smink, frizura stb.De gyakran kell készenlétben lenni, emberekkel kell dolgozni, sok türelemre, magabiztosság és jó kommunikációs képességre van szükség! Előny a rugalmasság és kötelező a nyelvtudás! Most már eláruljuk ha eddig még nem találtad ki >> légiutas kísérő állásról van szó!

Budapesti bázissal is keresnek légiutas kísérőket! Nézzünk meg néhányat az alapvető feltételek közül : betöltöt 18 év. hölgyeknél minimum 165 cm-es magasság, uraknál minimum 175 cm-es magasság, pozitív hozzállás, rugalmasság, pontosság, angol nyelvtudás, érettségi bizonyítvány, úszni tudás, emellett nem lehet látható helyen piercing, alkaron és térd alatt tetoválás, extrém hajviselet.

Ne higgyük, hogy bemegyünk az utcáról és holnapután kezdhetünk ha ezen képességek és tudás birtokáan vagyunk! Saját képzésen kell részt venni, ami teljesen ingyenes, de kötelező és még bejutni sem könnyű! A budapesti European Crew Academy kurzusa 3 hónapos, 120 órás, munka mellett is elvégezhető. Az órák egy része az iskolában kialakított repülőgép-utastérben zajlik, hogy valóságközelibb legyen a tanulás. . A kurzus vizsgával zárul, majd megfelelő eredmény esetén a képző cég delegálja a hallgatót a Nemzeti Légiközlekedési Hatóság nemzetközi vizsgájára (ide tanfolyam nélkül, "az utcáról" nem lehet jelentkezni), ahol a Légiutas-kísérő Tanúsítvány szerezhető meg.

A cikknek még nincs vége, lapozz! Következő oldal
ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!