Az alábbiakban bemutatunk 5 nagyon egyszerű pénzmágiát, amit Te magad is elvégezhetsz és valóban működik! 1. Helyezd az ágyad a hozzád legközelebb...

Az alábbiakban bemutatunk 5 nagyon egyszerű pénzmágiát, amit Te magad is elvégezhetsz és valóban működik!

1. Helyezd az ágyad a hozzád legközelebb eső folyóval párhuzamosan. Semmiképpen ne úgy aludj, hogy merőlegesen légy a folyóra, mert a babona szerint úgy a víz és a pénz is "átfolyik" rajtad, és sosem lesz elég pénzed. Ha párhuzamosan teszed az ágyad a folyóhoz képest, akkor könnyen és gyorsan bevonzod a pénzt.

2. Szórj egy kis aprópénzt a küszöböd és a lábtörlőd alá. Fontos, hogy ezt a pénzt legalább egy hónapig ne vedd ki onnan és ne költsd el!

3. Tegyél egy tálba hideg vizet, majd a tál aljára szórj aprópénzt. Ebben mosd meg az arcod reggel és este, egy héten keresztül. A vizet ne cseréld le, és egy hét múlva a vízből tegyél egy keveset egy üvegcsébe, majd tedd el biztos helyre. Néha cseppents ebből a vízből a pénztárcádra vagy a bankkártyádra, a hatás nem marad el.

4. Újholdkor írd fel egy papírra a pontos összeget, amire szükséged van. Gyújts egy fehér gyertyát, majd égesd el a papírt a Hold fénye alatt, lehetőleg a szabadban, a hamut pedig szórd szét. Miközben szórod a hamut, ismételd hangosan: ,,Újhold, új király, se ne egyél, se ne igyál, amíg nekem pénzem nem lesz!"

5. Készíts egy pénztalizmánt úgy, hogy vegyél egy tetszőleges papírpénzt, lehet akár 1000 Forintos bankjegy is. Vásárolj egy részéből sorsjegyet, egy részét ajándékozd oda valakinek, a maradékot pedig a sorsjeggyel együtt tekerd fel, kösd át egy piros cérnával, és tedd be a párnád alá.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!