Rengeteg utazás, ingyenes, színvonalas, dubaji szállás, kiemelkedő fizetés, évi 30 szabadnap: sokak figyelmét felkeltheti az Emirates állásajánlata....

Rengeteg utazás, ingyenes, színvonalas, dubaji szállás, kiemelkedő fizetés, évi 30 szabadnap: sokak figyelmét felkeltheti az Emirates állásajánlata. A cég jelenleg közel háromszáz magyart foglalkoztat, de rengeteg a szabad pozíció, előképzettség sem kell.

Légiutas-kísérőket toboroz Magyarországon az Emirates légitársaság. A cég közleményében azt írja, sokszínű juttatási csomagot kínálnak, amely többek között adómentes fizetést, színvonalas, térítésmentes szállást Dubajban, ingyenes munkahelyi transzfert, orvosi és fogorvosi ellátást, valamint kedvezményes vásárlási és szabadidős programlehetőségeket tartalmaz. A légitársaság továbbá kedvezményes utazási lehetőségeket is biztosít a légiutas-kísérők és hozzátartozóik számára az Emirates hat kontinensen átívelő hálózatán belül.

Az álláshirdetésre kattintva kiderül,

a kezdő bér havonta átlagosan havonta 700 ezer forintnak megfelelő összeg,-írja a Pénzcentrum.hu.

Íme egy állásajánlat, amit a jobinfo.hu-n találtunk :

KERESÜNK LÉGIUTAS-KÍSÉRŐ (Stewardess, Steward Munkára)

EZEN SZAKMA IRÁNT ELHIVATOTTSÁGOT ÉRZŐ HÖLGYEKET, URAKAT

Hivatalos, garantált kezdő 2 éves évenként hosszabbodó szerződéssel az Európai Unió országaiban, valamint Norvégiában és Izlandon végzendő munkára

Új lehetőség, hogy Budapesten is kezdheti a munkáját.

Elvárás:

Jó megjelenés, tetoválás látható helyen nem lehet, rövid ujjú ingből nem látszhat ki, kisebb, ha van, segítünk az eltüntetésében. Le lehet vízállóval sminkelni (VISI KRÉM). Magasságkorlát nincs, de el kell érni lábujjhegyen a 210 cm-t. 155 cm-es magassággal garantáltan lehet jelentkezni. Iskolai végzettség minimum 8 osztály OKJ vagy szakmunkás vizsgák, 10 osztály, 12 osztály ,érettségi nélkül vagy érettségivel, de jelentkezhetnek a magasabb iskolai végzettségűek is (főiskola, egyetem). A vendéglátó- vagy egyéb szektorban szerzett szakmunkás vizsga nagyon jó (pincér, szakács, cukrász, nővér, repülőgép szerelő, idegenvezető, fodrász, kozmetikus, műkörmös, OKJ managerek, kereskedők, tolmács, betegápoló, idegenvezető, vagy egyéb nem OKJ szakmunkások, stb). Jelentkezési korhatár betöltött 18 - év hölgyeknek ,uraknak ( ami majd szükséges lesz a munka végzéshez érvényes útlevél , erkölcsi bizonyítvány, orvosi alkalmasság ez a jelentkezéskor még nem szükséges)

A szakma kitanulásához megértési szintű angol tudás szükséges, amennyiben nem rendelkezik angol tudással de nyitott a tanulásra akkor felkészítjük angolból is, személyes bemutatkozás magyar nyelven történik.
Ha van az angolon kívül másik idegennyelv-tudása, azt a munka végzés során tudja majd hasznosítani.
NYELV VIZSGA NEM SZÜKSÉGES !!!!!!!! Előzetes munkatapasztalat nem szükséges!!!!!!!!
A napi munka utasok fogadása a fedélzeten, azok kiszolgálása az utazás ideje alatt (Idegenforgalmi felvilágosítás, Turizmus, Utazás), a fedélzeten lévő adó és vámmentes termékek értékesítése az utasoknak (cigaretta, parfümök, palackozott márkás szeszes italok, de van kaparós sorjegy, telefonkártya, szendvicsek, üdítő italok és egyéb termékek) amihez nem kell más - beszélni tudni kell az utasokkal, jó emberi kapcsolattartás, kreativitás, az utazás alatt előforduló problémák megoldása, lojalitás a munkaadó felé. Ez a munka nem igényel előzetes gyakorlatokat, hiszen erre a munkára előzetesen képzik, felkészítik Önöket. Az első év (szezon mely max 10 hónap ) próbaidő a betanulásra is

Hajlandóság az Unión belüli munkavégzésre különböző Uniós városokban melyet kérelemre változtatni lehet. (Vagyis ha valakinek nem tetszik Róma, kérheti áthelyezését Madridba, Rómába,Londonba vagy Budapestre) a próba idő letöltése után.

PÁLYAKEZDŐKNEK, 2018 ban érettségizőknek , vagy főiskolai vagy egyetemi tanulmányaikat passzíválóknak ) szakmába illő. Szakmunkásoknak NAGYON JÓ kezdési lehetőség. TAPASZTALAT- ÉS REFERENCIA SZERZÉSI LEHETŐSÉG! És nem utolsó sorban kevés órával jó kereseti lehetőség. Nagyon jó több nyelv elsajátítása.
Előny (de csak előny, nem szükséges):

A vendéglátás, turizmus, idegenforgalom, idegenvezetés, hosztesszkedés, kereskedelem, sütés, főzés, felszolgálás, eladó, búvárkodás, egészségügy, oktatás, pszichológia, HR, PR. Szakmai elhivatottság a repülés terén (hölgyek ,urak). De figyelem, ezek csak előnyök, mindezt be is lehet az első év alatt tanulni.
Amit nyújtunk:

HITELESÍTETT GARANTÁLT MEGÁLLAPODÁST, HOGY ÖN légiutas-kísérő lesz A munkába állás ideje az Ön angol tudásának függvénye, Erre a szakmára van egy előzetes felkészítés a felkészítés lehetséges hétközben délelőtt, vagy délutánonként,esténként új lehetőség csak szombaton és vasárnaponként nagyon elfoglaltaknak és távol lakóknak, alkalmazkodva a jelöltek munka -és szabad idejéhez ehhez angol gyakorlati képzés, itt ismertetjük meg önökkel, hogy mi is valójában a légi utas-kísérő munka, melyet profi, a szakmát ismerő gyakorlott instruktorok, jelenleg is dolgozó légiutas-kísérők tartanak. Mindig alkalmazkodunk a képzendők munka- és szabad idejéhez. A felkészítések mindig egyéniek, nem létszámfüggően indulnak. A sikeres felkészítésről Ön akkreditált fotóval ellátott bizonyítványt kap, amely igazolja az Ön felkészültségét a légi utas-kísérő munkára történő jártasságáról.

Felkészítés után majd az önöket alkalmazó cég képviselője előtt lesz egy meghallgatás,az ön felkészültségéről a légi utas kísérő munkára. Ennek időpontját személyre szólóan felkészüléstől függően adjuk meg amely csak erre a hirdetésre garantáltan Budapesten lesz Ezen a meghallgatáson csak előzetes regisztráció után kapott meghívóval lehet megjelenni, melyet intézünk, Önnek csak elegánsan meg kell jelenni. A sikeres felvételi meghallgatás után következik a gyakorlati képzés az Unió valamelyik országában. Ennek a gyakorlati képzésnek költségét a majd önöket alkalmazó cég fizeti a képzésre utazáshoz ingyenes repülőjegyet küld. Nagyon fontos hogy a képzés ideje alatt mely 5 1hét a képzés minden napjára 28 euró fizetést biztosít a képző cég tehát a képzés ideje alatt Ön már fizetést kap ezen felül mint új munkakezdőnek extra az első fizetésnél 750 eurót fizetnek a munkába álláskor . Amennyiben a munkáját fegyelmezetten végzi úgy plussz bónusz jár a fizetésen kívül minden hónapban 150 euró bónuszt kap mely éves szinten 1800 euró
Ez a képzés 5 héten keresztül tart, bentlakással, reggel 8-tól este 18-ig minden nap, majd záróvizsga. Ezen vizsgahelyek az Unió különböző városaiban vannak, itt van szimulátoros repülőgép, amin gyakorolni fognak. Erre a képzésre utazáshoz ingyenes repülőjegyet biztosít a képző cég.
A 6. héten munkába állítás - ez garantált. hiszen önnek már fizetünk a képzés alatt napi 28 eurót hogy tanuljon és dolgozzon utána.

Lehetőség karrierjének kiépítésére, később egy vállalkozás beindítására.
Lehetőség különböző helyek/kultúrák megismerésére, főiskolák, egyetemek letételére, nyelvek tanulására, világot látni, külföldön letelepedni, állampolgárságot megszerezni, családot alapítani, stb.
Kiemelkedően jó kereseti lehetőség, ingyenes repülőjegyek a járatainkon.és kedvezményes jegyek másik társaságoknál.

FIGYELEM! Munkaidő: CSAK HAVI 90 REPÜLT ÓRÁT LEHET DOLGOZNI. Évente 900 órát, mely az jelenti, hogy 10 hónap munka, 2 hónap pihenés Nagyon fontos , hogy naponta egy oda és visszautat repülnek, ezért a max napi munkaidő 3-4-6 óra, függ attól, hogy melyik országban lesz kihelyezve. Pl. ha Londonból Budapestre van a járata, akkor az aznapi munkaideje csak 4,5 óra.

Ezenkívül jár 20 munkanap fizetett szabadság, amelyet kivehet, vagy pénzben kifizetik havi bontásban, kívánságra. Vagyis évente összeségében 3 hónap szabad idővel fog rendelkezni .Nagyon fontos, hogy a munkavégzési heti vagy szabadsági stb. szabad idejében bármikor hazautazhat,a járatainkat ingyenesen használhatja ( Általános munkarend 5 ször kell bemenni 3 nap szabad függ a repült órától, egy hónapra előre megadva a munka és szabad idő.

Utazásaihoz bármely saját járatunkra a repülőjegy ingyenes, kedvezményes jegy másik társaságoknál.
Havi 90 repült órás munkarend szerint 12-15-szor kell bemenni dolgozni. Bemutatkozáskor mindent pontosan elmagyarázunk. Kívánságra már nálunk dolgozó kísérőkkel kapcsolatfelvételi lehetőség.
Bérezés:javadalmazás

Az önöket alkalmazó cég biztosít egy alapfizetést amelyet akkor is megkap ha nem repült dolgozott egy órát sem,

amennyiben repül miden repült óra után attól függően hogy az Unió melyik országában dolgozik
7-20 euró/repült óra közötti plusz fizetés jár - ez bázishely-függő, vagyis nem mindegy, hogy Budapesten Frankfurtban vagy Madridban dolgozik. Pld. Budapesten az alap fizetés 500-euró plusz minden repült órára 7 euró ami 90X7 =630 euró
összesen 1130 euró Ha eléri a Nr 1, vagyis a senior pozíciót, akkor az alapfizetéshez 500 euró pluszt kap
AKIK a kezdéskor exkluzív ÉVES CÉGNÉL MARADÁST ÍRNAK ALÁ, hogy nem lépnek ki az első évben, AZOKAT KÜLÖN FIZETÉSI BÓNUSSZAL HONORÁLJA! (ami 750-euró.) már az első hónapi fizetéshez adják///

FIGYELEM! ez még ahavi fizetéséhez jön , ÖN A REPÜLÉS ALATT FELSZOLGÁLÓI ÉS ELADÓI TEVÉKENYSÉGET FOG VÉGEZNI, EZEN munka után ÖN a fizetésén kívül extra jutalékot 10% borravalót kap. Így az elérhető fizetés az ön fedélzeten végzendő tevékenységétől függően emelkedhet 2-3000 euró közé.
Erről pontos tájékoztatást bemutatkozáskor adunk, elmagyarázzuk. Demonstrációs előadást tartunk a szakmáról, ezután dönthet arról, hogy szeretne-e légiutas kísérő lenni.
Tudnivalók:

A SIKERES KÉPZÉS UTÁN a majd Önöket foglalkoztató cég VÁLLALJA, HOGY AKIK a képzésen megszerezték a szakszolgálati engedélyt, AZOKAT GARANTÁLTAN kezdő 2 éves szerződéssel, évenkénti hosszabodással FOGLALKOZTATJA, (különböző járatszám alatt légiforgalomban regisztrált, társaságok által üzemeltetett (Boeing 737-800 típusú-gépek fedélzetén). Figyelem, a gépen lévő felirat nem a társaságot jelenti, az a gép lajstrom neve, mint az autón a rendszám)
A FOGLALKOZTATÁSI SZERZŐDÉST a hivatalos törvény szerint 1 - 4 hetes felmondással meg lehet szüntetni. A foglalkoztatási szerződés azt jelenti, hogy a cég a sikeres szakszolgálati engedély megszerzése után garantáltan munkába állítja.
Nagyon fontos, hogy azok jelentkezését is várjuk, akik Magyarországon kívül élnek, dolgoznak, rendelkeznek érvényes EU-s útlevéllel. Önéletrajz küldés után mi keressük önöket

Lehetséges, mint kezdő légiutas -kísérő (bázishelyek), városok, ahonnan indul, ahová visszaérkezik és ahol lakni fog.

85 városban dolgozhat az Unióban nem mind van felsorolva

Belgium - Brussels-Charleroi
Germany - Bremen
Germany - Düsseldorf- Weeze
Germany - Frankfurt-Hahn
Germany - Baden-Baden (Karlsruhe)
Ireland - Cork
Ireland - Dublin
Ireland - Shannon
Italy - Alghero
Italy - Bari
Italy - Bologna
Italy - Brindisi
Italy - Cagliari
Italy - Milan-Bergamo
Italy - Pescara
Italy - Pisa - Florence
Italy - Rome-Ciampino
Italy - Trapini Sicily
Lithuania - Kaunas
Malta - Luga
Norway - Osla Rygge
Poland - Wroclaw Vasrsau
Portugal - Faro, Figo
Portugal - Porto
Spain - Alicante
Spain - El Prat-Barcelona
Spain - Girona-Barcelona
Spain - Gran Canaria
Spain - Lanzarote
Spain - Madrid
Spain - Malaga
Spain - Reus - Barcelona
Spain - Seville
Spain - Tenerife
Spain - Valencia
Sweeden - Stockholm-Skavsta
UK - Birmingham
UK - Bournemouth
UK - Bristol
UK - East Midlands
UK - Edinburgh
UK - Glasgow-Prestwick
UK - Leeds - Bradford
UK - Liverpool
UK - London-Luton
UK - London-Stansted
UK - Manchester
Hu- Budapest most lehet kérni kezdőként is
Ro- Bucarest
Hr- Zadar Zagrab csak Horváth nyelvtudással
Kuvait: airline 2 éves gyakorlat után csak hölgyeknek Transkontinentális járatokra
Kettő éves gyakorlat után Emirátes.airline
Összesen 85 Uniós városban van lehetőség a munkára, a városokat személyes bemutatkozáskor elmagyarázzuk, tudatjuk.

Egyszerű magyar nyelvű önéletrajzot küldjön lehetőleg fotóval ellátva !!! Figyelem! Önéletrajzuk megérkezése után mindenkit telefonon felhívunk kérem erre számítani.
Nagyon fontos, hogy ez nem közvetített munka!!! Itt a munkaadó direkt az Önöket képző cég, csak annyit képeznek amennyinek a munka is garantált.

A budapesti irodánk a hét minden napján tudja fogadni a jelentkezőket,17 óra után is beleértve szombatot és vasárnapot is. Akik egész héten dolgoznak, azokat hétvégén is tudjuk fogadni, akik külföldről érkeznek, bármikor.

FIGYELEM FIÚK! Ez nem csak női munka, mint ahogy az a köztudatban elterjedt, bátran jelentkezzetek, hiszen az első légi utas-kísérők hosszú időn keresztül csak fiúk voltak.

Pilótaképzésre!!! ///Hölgyek, Urak/// általában 2 év légiutas kísérő munkavégzés után lehet pályázni, valamint ha a légi forgalomban szeretnének később dolgozni. Tréner, légi irányító, képző, WIP Stewardess, superviser Nr.1 már akár 9 hónap után, Basic superviser, légi marsall, követeléskezelő, 5 év munka után állampolgárság megszerzési lehetőséggel stb.

Egyetemisták, főiskolások figyelem! Akik évet halasztani (passziválni) szeretnék tanulmányaikat azoknak jó lehetőség a munkába állás és szeptemberben újra egyetemi főiskolai tanulmányaikat folytatni, mivel az első szezon próbaidő mindenkinek, bármikor meg lehet a munkát szüntetni minden következmény nélkül.

Kérjük adja tovább ezen lehetőséget barátainak, ismerőseinek esélyt adva nekik is egy ilyen jó munkalehetőségre!!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!