Furcsán siklott ki az élete, ennek srácnak. Akkoriban, őt tartották a világ legerősebb gyermekének, nagy jövőt jósoltak neki, de erre ők sem...

Furcsán siklott " ki " az élete, ennek srácnak. Akkoriban, őt tartották a világ legerősebb gyermekének, nagy jövőt jósoltak neki, de erre ők sem számítottak !

1994-ben Pennsylvaniába költözött az egész család, Richard életében pedig megkezdődtek az apja vezette kemény edzések. A kétéves kisgyerek súlyzós gyakorlatoktól kezdve mindent megtanult, és néhány év múlva, amikor a család Kaliforniába költözött, betört a show businessbe. A család ekkor mentorként és edzőként felfogadta Frank Giardinát Richard mellé.Talán mondanunk sem kell, hogy Richardnak nem jutott normális gyerekkor. Állandóan edzett, minden nap 600 felülést és fekvőtámaszt, illetve 300 guggolást kellett megcsinálnia, miközben étrendjén is szigorúan szabályozták. A 8 éves kisfiúnak már fejlett izomzata volt, kicsi Herkulesnek nevezték, és még híresebb lett. Frank aztán kilépett Richard életéből, arra hivatkozva, hogy az apa edzésterve elképesztően kriminális.

Richard ma 24 éves, egy jó ideje megunta az állandó edzést és izomépítést, az Universal Studios-ban dolgozik kaszkadőrként, és nyugodtan mondhatjuk, hogy egészen másképp néz ki, mint gyerekként.

Forrás: otpercpiheno.blogspot.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!