A macska úgy gondolja, minden tőle telhetőt meg kell tennie, hogy megmentse a gazdáját. Először csak egyre jobban nyávog, megpróbálja gazdája kezét...

A macska úgy gondolja, minden tőle telhetőt meg kell tennie, hogy megmentse a gazdáját. Először csak egyre jobban nyávog, megpróbálja gazdája kezét elkapni. Majd...

A fürdőkád mindannyiunk számára biztonságos hely a fürdéshez, egészen addig, amíg el nem alszunk benne. A kistestű állatok számára azonban egy ilyen nagy vízzel teli dolog eléggé halálosnak is tűnhet.

Ez a cica látta, amint gazdája egy vízzel teli kádban ücsörög és azonnal pánikolni kezdett. Azt hitte gazdáját valami nagy baj érte.

A macska úgy gondolja, minden tőle telhetőt meg kell tennie, hogy megmentse a gazdáját. Először csak egyre jobban nyávog, megpróbálja gazdája kezét elkapni. Majd fel is ugrik a kád szélére, beleharap a kezébe, mintha ki akarná őt húzni a vízből.

Egyértelmű, hogy a cica aggódik gazdájáért. Úgy tűnik a cica teljesen elszánt, bármit megtenne azért, hogy gazdáját kimentse az óriási félelmetes fürdőkádból.

Annyira édes, ahogy a cica próbálja megmenteni gazdája életét.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!