"6 hónapot jósoltak az orvosok,amit nem akarok tudomásul venni!" Azt jó ideje lehetett tudni, hogy a kapott kezelések nem a gyógyítást, hanem az...

"6 hónapot jósoltak az orvosok,amit nem akarok tudomásul venni!"

Azt jó ideje lehetett tudni, hogy a kapott kezelések nem a gyógyítást, hanem az élet meghosszabbítását célozzák. Mostanra jutottunk el odáig, hogy leálltunk ezekkel a kezelésekkel is.

Magyarul: semmi olyan kezelést nem kapok, ami akár azt tűzné ki célul, hogy az életem egy-két héttel, hónappal vagy évvel meghosszabbodjék, és főleg nem olyat, ami gyógyulással kecsegtet."Elgondolkodtam és úgy döntöttem ez nem lehet így!Nem megyek többé orvoshoz!Nem hiszem,hogy a teremtő engedi,hogy meghaljak!Van egy gyönyörű feleségem és két csodás gyermekem!Pozitívan gondolkodom,élvezem a társaságukat!ÉLNEM KELL!Kérlek TITEKET,adjatok igazat és segítsetek a lelki támogatásotokkal!

Ha csak egy pillanatra is hisztek bennem,küldjetek nekem sok-sok pozitív energiát!Segítségeteket KÖSZÖNÖM!ISTEN MEGHÁLÁLJA NEKTEK A SEGÍTSÉGET!EGY ÉLNI AKARÓ FÉRJ ÉS APA SZÓLT HOZZÁTOK!Ha úgy gondoljátok ismerőseitek is tudnak segíteni,kérlek titeket küldjétek el nekik is!"

Forrás: budapest1873.net


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!