Ezt neked is el kell olvasnod! Egy ideális világban, amikor két ember szétmegy, semmi nem marad hátra, csak a szép emlékek, és a közös egyetértés,...

Ezt neked is el kell olvasnod!

Egy ideális világban, amikor két ember szétmegy, semmi nem marad hátra, csak a szép emlékek, és a közös egyetértés, hogy hagyjuk a másikat élni az életét. De nem ideális világban élünk, és a válások, szakítások nagyon ritkán végződnek jól!

Ez a férfi, az exférj, amikor megpillantotta, hogy az üzenőfalán feljön egy kép az exfeleségéről és annak barátjáról, amin a nő éppen megosztja a világgal, hogy IGENT mondott, akkor érezte, hogy ehhez neki is van egy-két szava:

"Ez az én exfeleségem. 3 gyermekem anyja. A nő, aki mind a három gyerekem a világra hozta. Fiatalon házasodtunk, és keserűen váltunk el. 3 év távlatában ez a kapcsolat már teljesen más. Egyenlő arányban neveljük a gyerekeket, és mindenben támogatjuk őket. Egy csapat vagyunk. A férfi, akivel együtt van, egy remek fickó! Kedves a gyermekeimmel, és nagyon szeretik őt. Mint apa, nem is kívánhatnék többet. Őszintén mind a kettőtöknek nagyon sok boldogságot kívánok! Hálás vagyok sok mindenért, beleértve a ti kapcsolatotokat is.

Mindenkit, akik elváltak, csak buzdítani tudok, hogy a válásukat más szemmel nézze. Csak mert ti nem működtetek jól férj és feleségként, nem jelenti azt, hogy nem lehettek együtt anya és apa."

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 - ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!