A rohadt jó életbe! Most olvasom. Idős bácsi összerakja áruját, megy haza. Hagymát árult. Majd utána rohan egy nő, hogy legalább egyet adjon.. A...

A rohadt jó életbe! Most olvasom. Idős bácsi összerakja áruját, megy haza. Hagymát árult. Majd utána rohan egy nő, hogy legalább egyet adjon..

A rohadt jó életbe!Most olvasom. Idős bácsi összerakja áruját, megy haza.Hagymát árult Majd utána rohan egy nő, hogy legalább egyet adjon.. Oda is adja. De mennyivel tartozom? Ugyan, már. Semmivel.De nem. Ingyen nem fogadom el. Jó, akkor adjon 5o Ft-ot.Ez megtörténik. Majd a "hölgy" előveszi az igazolványátNAV ellenőrzés. Számla nélküli eladás. 3oo.ezer Ft-os büntetés.Az első reakcióm: Anyád miért szült meg?De jogilag, én ezt [email protected] megfordítanám.)Ellenőrzésre jogosult személy, megtévesztő magatartást tanúsít.Szánalomra, segítségre szorulónak mutatja magát,amire , emberileg reagálnak. Tekintettel, hogy az ember társaink seíitségét, már a 1o parancsolat is meíirja.)Alapjában véve AJÁNDÉKOZÁS történt. A megajándékozott szóval, vagy némi kis viszonozással ezt akár meg is köszönheti.Ezt, saját akaratából teszi.Na most.Ha én NAV vezető lennék. Én. ezt a 3oo ezres büntetést vele fizettetném ki.Indokaim:Az emberi jóindulat, segítőkészség nem büntetendő.Azokat az embereket keressék meg,akik a társadalomnak tényleges kárt okoznak.De azokat nagyon.Akinek ilyen "fogása" van, én kirúgnám.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!