Courtney Greatrex egy 22 éves lány Londonból, akivel olyan dolog történt amit senkinek sem kellene átélnie. Éppen munkába ment reggel...

Courtney Greatrex egy 22 éves lány Londonból, akivel olyan dolog történt amit senkinek sem kellene átélnie.

Éppen munkába ment reggel 7.30-kor, a metró felé vette útját. Az utakon nagyon nagy volt a forgalom.

Courtney a járdán ment és észrevette, hogy egy kisteherautó követi őt. A benne ülő három férfi elkezdett kiabálni a lánynak és molesztálták őt. Több percen keresztül cikizték és kifütyülték.

"Inzultáltak, kiabáltak nekem az ablakon keresztül én pedig azt mondtam nekik, hogy hagyják abba."- mondta Courtney a Daily Mail-nek.

"Ezek után sem hagyták abba, ezért lefényképeztem őket a teherautóval együtt, persze megpróbálták eltakarni az arcukat."

Courtney észrevette, hogy az "Aqua Roofing" név volt kiírva a kisteherautóra, egy tetőkészítő cég neve. Aztán úgy gondolta, elérkezett az ideje annak, hogy a főnökkel beszéljen, írta a Daily mail.

Sajnos sok lánynak ismerős lehet a fenti történet és rengeteg lány úgy dönt, hogy semmit nem tesz ellene. Courtney-nak azonban elege lett

Fényképet készített a három férfiről, igaz, hogy közben ők megpróbálták eltakarni az arcukat. A teherautójukon lévő logót azonban már nem tudták eltakarni.

-Nagyon mérges voltam, szinte remegtem a dühtől. Reggel 7,30 volt, nem mehetek munkába egy topban és nadrágban anélkül, hogy utánam kiabáljanak? -mesélte a lány a Daily Mail-nek.

Courtney felrakta a képet a Facebook-ra és nem kellett sok idő, meg is találták a férfiak főnökét az AquaRoofing nevű cégnél. Az egyik férfit azonnal kirúgták, a másik kettő ellen pedig nyomozás indult.

Courtney nagyon örült, hogy a cég komolyan vette történetét.

-Nagyon elégedett voltam azzal, ahogy az ügyet kezelték. A cég felelős azért, hogy a náluk dolgozó emberek hogyan viselkednek mikor munkaidő van. - mondta a lány a Daily Mail-nekMi teljesen egyetértünk Courtney-val, ilyen dolgoknak nem kellene megtörténni! Szerinted helyesen cselekedett Courtney, amikor feltett a képet a három férfiról az internetre? Kérjük oszd meg velünk véleményed a Facebook-on.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!