Talán klisének hangzik, hogy egy rendőrtiszt éppen a fánkozóban várt a sorára, de ami közben történt, az már közel sem szokványos. Az előtte álló 9...

Talán klisének hangzik, hogy egy rendőrtiszt éppen a fánkozóban várt a sorára, de ami közben történt, az már közel sem szokványos.

Az előtte álló 9 éves lány, Brooke, szintén egy adag fánkot kért magának, amikor észrevette, hogy nincs nála elég pénz. A mögötte lévő rendőr szemrebbenés nélkül a saját számlájára íratta a kislány rendelését, aki annyira zavarba jött, hogy a fánkjával kirohant a boltból.

Előfordul az ilyesmi, amikor valaki kisegíti a másikat, és ugyan nagyon nemes cselekedet, szokatlannak nem mondanánk. De ennek a történetnek itt közel sincs vége, sőt inkább csak itt kezdődik!

Amikor a kis Brooke hazaért, már lenyugodott annyira, hogy összeszedje a gondolatit, és feltétlenül szükségesnek és alapvetőnek érezte, hogy megköszönje a gesztust az ismeretlen rendőrnek, és visszafizesse a pénzt.

Evégre írt egy levelet, annak a rendőrnek címezve, "aki segített kifizetni a fánkot", és mellé csatolta az összeget is.

A levél megtalálta a gazdáját, és természetesen futótűzként söpört végig a történet az őrsön. A rendőrséget annyira meghatotta az eset, hogy úgy döntöttek ezt a lányt meg kell jutalmazni! Ezért egy ajándékutalványt küldtek neki vissza, amiből játékokat vásárolhatott magának!

A következő fordulat a történetben az volt, hogy Brooke el is ment játékokat venni, de azokat egy árvaháznak ajándékozta.

Amikor ezt megtudták a felügyelők, akkor olyan ajándékot találtak ki, amit nem tud másra átruházni Brooke: meghívták a rendőrségre, és ott egy egész napos túrát kapott, vitték járőrözni a kocsiban, stb… Nagyon élvezte!

Kérdezték a szülőket is, hogy a kislány miért nem magának vett játékokat, de azt mondták, hogy nekik ebbe nem volt beleszólásuk, Brooke mindig is ilyen volt. Persze igyekeznek jóra nevelni!

Brooke minden bizonnyal példakép mindannyiunk számára - mindnyájan lehetnénk kicsit kedvesebbek és önzetlenebbek. Soha nem tudhatod, kinek a napját tudod jobbá tenni

Oszd meg ezt a történetet az ismerőseiddel, ha Brooke kedves gesztusa megmosolyogtatott!

via


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!