Egy nő bármilyen korú is legyen, mindig arra törekszik, hogy szép legyen. 40 éves kor után azonban már másképp látja magát is és a körülötte élő...

Egy nő bármilyen korú is legyen, mindig arra törekszik, hogy szép legyen. 40 éves kor után azonban már másképp látja magát is és a körülötte élő embereket is, ezért igényesebb lesz az öltözékére és a frizurájára.

Sok nő azt szeretné, ha egy új frizura teljesen más megjelenést kölcsönözne a számára, ezért ma szeretnénk bemutatni nektek néhány frizuraötletet rövid, félhosszúságú és hosszú hajhoz. Nézzétek meg a most következő fotókat és válasszátok ki azt a frizurát, amelyik a legjobban illik a személyiségetekhez.

Garcon

Ez a fajta hajvágás frizura a hölgyeknek javallott, akik szeretik a kissé csapzott frizurát. Egyenes és hullámos hajú hölgyek is választhatják. A Garcon ideális választás a kissé hosszúkás arcú hölgyek számára, azonban a kerek arcú hölgyek számára nem mindig előnyös választás. A Garcon frizura francia stílust kölcsönöz, ha szép az arcunk, bátran viselhetünk ilyen nőies rövid frizurát.

A Pixie frizura a rövid haj kedvelői között mostanság nagyon divatos. A pixie frizura kihangsúlyozza a nagy szemeket.Hullámos és göndör hajból is ki lehet alakítani ezt a hajformát, de minden nap be kell szárítani ahhoz, hogy jól álljon.

Aszimmetrikus frizura

Most az aszimmetrikus frizura nagyon divatos. Ha elől van néhány hosszabb tincsünk, hátul pedig kicsivel rövidebb a hajunk, máris modern frizuránk van.

Lépcsőzetes rövid frizura

A kerek és az ovális arcformájú hölgyeknek is remekül áll. A teltkarcsú hölgyek arcát vékonyíthatja. Vonzó és nagyon csinos stílusra utal, ezért minden hölgy számára remek választás.

Hosszított aszimmetrikus frizura

Nőies, modern és nem kell minden nap beszárítani ahhoz, hogy csinos légy. Ha szereted a hosszú hajat, de nem akarod, hogy a frizurád unalmassá váljon, válassz hasonló hajformát.

Hosszú bubi

Ez a frizura akár vállig érő, akár hosszabb hajból is kialakítható. Kerek arcú hölgyek bátran választhatják, mert kiemeli az arc nőies vonásait.

Göndör fürtök

Több féle képpen elrendezhetőek a hajfürtök, hajhab vagy hajfixáló használatával.

Forrás: ketkes.com


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!