Durva meglepetés érte. Amikor az első ultrahang vizsgálatot megcsinálták, Guillermina és a férje nem várt meglepetéssel szembesültek: nemcsak...

loading...

Durva meglepetés érte.

Amikor az első ultrahang vizsgálatot megcsinálták, Guillermina és a férje nem várt meglepetéssel szembesültek: nemcsak szülők, hanem öt gyerek szülei lesznek. Nem csak ők, hanem még az orvosok is meglepődtek. Egy amerikai tanulmány szerint, évente a világon csak 10 nő ad életet 5 gyereknek egyszerre.

Miután megtudták, hogy azaz életük már nem lesz olyan, mint eddig, a szülők nagyon örvendtek és bevallották, hogy nem félnek semmitől. Amit az orvosok szerettek volna velük megértetni az volt, hogy ezek a terhességek több szövődménnyel járhatnak, de a jövendőbeli anyuka igazi harcosnőnek bizonyult.

A terhesség előrehaladtával, az anyuka hasán zúzódások kezdtek megjelenni, de ez azért történt, mert sok gyereket hordozott méhében. Guillermina minden támogatást megkapott férjétől, és 3 egészséges lányt és 2 egészséges fiút hozott világra. - írja a Twice.hu.

Ha ide kattintasz, videót is találsz!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!