Egy igen megdöbbentő felvételbe futottunk bele a legnagyobb videomegosztón. A kisfilmen egy afrikai migráns beszél arról, hogy miként nézik semmibe...

Egy igen megdöbbentő felvételbe futottunk bele a legnagyobb videomegosztón. A kisfilmen egy afrikai migráns beszél arról, hogy miként nézik semmibe az európai embereket, kultúránkat, ha pedig ez nem lenne elég, keményen elmondja a véleményét az itt élő férfiakról és politikusokról is,írja a lokal.hu

Tehát természetesen nem közvetlenül a magyar, hanem a német férfiaknak üzent. Azonban mivel lényegében a migráns párti befogadó országok férfiaihoz beszélt, pontosan erre számíthatunk itt Magyarországon is ha befogadó országgá válunk. Akár az ellenzék kormányra kerülése utáni aktív közreműködéssel, akár csak ha széttárják a kezüket és "nincs mit tenni, ezt mondta az unió, ez a törvény" kijelentéssel passzív módon adják be a derekukat neki.

Mint mondja, semmitől nem riadnak vissza, ugyanis ha egy erőszakos tettük után bajba kerülnek, simán megússzák azzal, hogy ők bevándorlók, menekültek és nincs pénzük.

"A mi ügyvédeink kitanítanak a jogainkról miként működik nálatok"

Az afrikai bevándorló arról is szót ejt, hogy Európában az ég világon semmit nem csinál, csak lébecol és még így is több pénzt kap segély formájában, mint otthon, kemény munkával. Ezek után mindenki eldöntheti, hogy mennyire van nagy jelentősége az április 8-ai szavazásnak.

Ha meg akarjuk Magyarországot védeni, és nem akarunk mi is bevándorlóországgá válni, akkor össze kell fognunk. El kell döntenünk, hogy migránsgyarmat leszünk, vagy országunk magyar föld marad.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!