ÖKÉLETESEN SZIGETELT LAKÁS, HÁZ 6 NAP ALATT FELÉPÍTHETŐ! - HA NEM TELIK DRÁGA LAKÁSRA, HÁZRA, AKKOR EZ A TÖKÉLETES MEGOLDÁS! Akár 6 nap alatt...

ÖKÉLETESEN SZIGETELT LAKÁS, HÁZ 6 NAP ALATT FELÉPÍTHETŐ! - HA NEM TELIK DRÁGA LAKÁSRA, HÁZRA, AKKOR EZ A TÖKÉLETES MEGOLDÁS!

Akár 6 nap alatt elkészülhet álmaid háza!Forradalmian új találmány azok részére, akik nem tudnak drága ingatlanokat megvásárolni.

A világban már rengeteg helyen alkalmazzák ezt a technológiát sikeresen. Máthe László zilahi lakos (Románia) egy forradalmian új rendszert talált fel, amely lehetővé teszi 6 nap alatt felépíteni egy tökéletesen szigetelt lakást. Forradalmian új rendszer neve Thermodul Rendszer, amely akár 90%-os energiamegtakarítást garantál. A találmány gyorsan elterjedt Amerikában, Afrikában, Németországban és Ausztriában is.Máthe László környezetbarát megoldást akart találni azok részére, akik nem tudnak drága ingatlanokat megvásárolni.A thermodul előnyei:

- alacsony energiafogyasztás - alacsony energiafelhasználás az építkekezés során (70%-kal kevesebb energiát vesz igénybe a hagyományos építkezésnél) - gyors időtakarékos építkezés- szilárd és ellenáll a természeti katasztrófáknak - sokoldalú - bármilyen formában lehet építeni- kellemes levegőt biztosít a lakásban- könnyű karban tartani- nem repedeznek a falak.

Olcsóbb mint egy normál lakás?Kategorikusan igen. 20-30%-al alacsonyabb áron felépíthető mint egy hagyományos lakás.

Forrás : http://mediabazis.xyz

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!