Budapest - Nehéz napokon van túl a Barátok közt sztárja: baleset érte Varga Izabellát, akire hosszadalmas gyógyulás vár! A népszerű sorozat...

Budapest - Nehéz napokon van túl a Barátok közt sztárja: baleset érte Varga Izabellát, akire hosszadalmas gyógyulás vár!

A népszerű sorozat szereplője nem árult el túl sokat az incidensről, annyit azonban mégis megemlített, hogy a gyógyulás, ami előtte áll, hosszadalmasnak ígérkezik.

"Szeretném, ha tőlem tudnátok: nagyon nehéz napok vannak mögöttem. Egy hete konyhai balesetben lángoló olaj ömlött a kezemre, súlyos sérüléseket okozva. Többet erről nem mondanék, maradjunk annyiban, hogy végtelenül hálás vagyok, mert ez volt a legkisebb ár, amit fizethettünk abban a helyzetben. A legjobb kezekben vagyok, de a gyógyulás hosszadalmas lesz" - írta bejegyzésében a Barátok közt Berényi Nórája.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szeretném, ha tőlem tudnátok: nagyon nehéz napok vannak mögöttem. Egy hete konyhai balesetben lángoló olaj ömlött a kezemre, súlyos sérüléseket okozva. Többet erről nem mondanék, maradjunk annyiban, hogy végtelenül hálás vagyok, mert ez volt a legkisebb ár, amit fizethettünk abban a helyzetben. A legjobb kezekben vagyok, de a gyógyulás hosszadalmas lesz. #sdg #hála #honvédkórházégésplasztika #köszönöm ????????????????????????????????????????

Varga Izabella (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés, Okt 3., 2018, időpont: 8:57 (PDT időzóna szerint)

Forrás: www.blikk.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!