Több éve gondolkodott már, a tegnapi választáson történtek miatt végül úgy döntött, elhagyja Magyarországot a Pannonia Allstars Ska Orchestra alapító...

Több éve gondolkodott már, a tegnapi választáson történtek miatt végül úgy döntött, elhagyja Magyarországot a Pannonia Allstars Ska Orchestra alapító tagja.

A Facebook-oldalán tudatta a Pannonia Allstars Ska Orchestra dobosa, hogy kilép a zenekarból és elköltözik az országról. Lipi Brown hosszasan magyarázza döntésének okát, azt írja évek óta gondolkodott már, hogy elhagyja Magyarországot, az április 8-ai választások után viszont már nem maradt több kérdés benne.

"Nincs tovább. A tegnapi "választáson" történtek miatt (ezt majd külön leírom) meghoztam a felelős döntést, emigrálunk, mert ha itt maradunk, akkor az kb. olyan lenne mintha kizavarnám a kislányomat az autópályára játszani."

A zenész azt írja, mikor megalapították az együttesüket, nem akartak megfelelni semmilyen tekintetben politikai nyomásnak vagy különböző trendeknek. A dolgok közben változtak, a sikerért cserébe viszont ő nem szeretne olyan zenét játszani, ami neki nem tetszik, és a különböző szereplések, illetve a fesztiválokon való jelenlét sem vonzó számára kompromisszumokért. A zenekart állítása szerint az elmúlt években számos színpadról levették politikai okok miatt és azt is fájlalja, hogy azokat a dalaikat, amelyek korábban rotációban voltak, már nem lehet a rádióban hallani.

"A végső döfést az azonnali kilépésem irányában a teljes gyáva csend a hazai eseményekről és a minimális óvatos, halk felhívás, ami a PASO felületen megjelent a napokban. Nagyon sok barátom, kollégám és rajongó szóvá tette, hogy tehetnénk jobban is az ellen ami történik az országunkban és tovább nem tudtam elviselni ezt a felelőtlen állapotot, mert a lelkiismeretem ezt nem engedte. Akár súlyos hátrány is érhetett volna a jövőben, ha tovább asszisztálok a hatalomnak ezzel a gyáva magatartással. Az egész világ a hazánkban történteken röhög. Szégyenlem magam."

Frissítés:

Néhány órával cikkünk megjelenése után a zenész eltávolította a Facebook bejegyzését.

(Forrás:hvg)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!