CSALÁDOK, NYUGDÍJASOK, EGYEDÜLÁLLÓK FIGYELEM! Életbe lépett ma egy olyan rendelt, amiről a legtöbben még nem tudtok, annyira új! 9 nap múlva NEM VÁRT PÉNZT KAPTOK A BANKSZÁMLÁTOKRA! Mutatjuk ki, mekkora összegre számíthat >>>>


Csütörtöktől számítva kilenc munkanapon belül kerül a gázzal fűtők számlájára az a 12 ezer forint, amelyet a csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet tartalmaz.-írja a napi.hu.

Ettől kezdve a gázszolgáltatónak 3 napja van arra hogy kiszámolja, hogy melyik háztartás mekkora összegű támogatásra jogosult, vagyi szerdáig ezt meg kell tenniük!Erről azonnal értesíti a volt közüzemi nagykereskedőt és a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalt.

Az így kiszámított összeget a Magyar Földgázkereskedő Zrt. - szintén 3 munkanapon belül - köteles átutalni az egyetemes szolgáltatónak. Miután március 15. miatt változnak a munkanapok, ez - lapunk számításai szerint - március 21. lesz. Ettől számítva újabb 3 munkanapon belül kerül a fogyasztó számlájára a 12 ezer forint. Ez a dátum pedig várhatóan március 26. lesz.-írja a napi.hu.

Az egyetemes szolgáltató köteles levélben soron kívül tájékoztatni a fogyasztót a részére a folyószámláján történt jóváírásról.

12 ezer forintot kapnak a háztartások! De ennyire nem egyszerű a képlet!

Íme a pénzcentrum kiszámolta, hogy ki mennyit kap:

Ennek mértéke az 1. melléklet szerint

12 ezer forint háztartásonként, de a 20 m3/h alatti gázmérővel rendelkező fogyasztói közösség esetében 24 000 forint, függetlenül attól, hogy az adott fogyasztói közösség hány vételező taggal rendelkezik, illetvea 20 m3/h vagy a feletti gázmérővel rendelkező fogyasztói közösség esetében 120 000 forint, függetlenül attól, hogy az adott fogyasztói közösség hány vételező taggal rendelkezik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!