A máj nagyon fontos funkciót tölt be a szervezetünkben, ez a szerv eltávolítja a szervezet számára káros anyagokat. A táplálkozásunk, amely valljuk...

A máj nagyon fontos funkciót tölt be a szervezetünkben, ez a szerv eltávolítja a szervezet számára káros anyagokat. A táplálkozásunk, amely valljuk be általában nem egészséges ételek fogyasztásából áll nagy mértékben befolyásolja a szervezetünket, a májunk sem kivétel ez alól.

Ezért a májnak szüksége van a regenerálódásra, a helyes táplálkozás nagy mértékben befolyásolja ezt a folyamatot. Ma egy olyan ital receptjét hoztuk el nektek amelynek a fogyasztásával hozzájárulhatunk a szervezetünk helyes működéséhez.

Ez az ital tisztítja a vért, regenerálja a májat, eltávolítja a felhalmozódott méreganyagokat, fogyasztásával megelőzhetjük a gyulladásokat és védelmet nyújthat a rákos megbetegedésekkel szemben is. Emellett antioxidáns hatású is, serkenti az anyagcserét, hozzájárul a vércukorszint és a koleszterinszint csökkentéséhez, jó hatással van a bőrre.

Az ital hozzávalói:

  • 2 db citrom húsa és leve,
  • 1 db uborka,
  • 1 köteg zöldpetrezselyem,
  • 200 ml víz.

Elkészítés és fogyasztás:

A hozzávalókat robotgéppel, vagy turmixgéppel keverjük össze és fogyasszunk naponta 1 - 2 pohárral ebből az italból egy hónapon keresztül. Tartsunk két hét szünetet és utána ismét folytassuk a kúrát.

Ez a cikk csak tájékoztató jellegű a helyes diagnózis és a megfelelő kezelés felállításáért forduljunk orvoshoz!

Forrás: bidista.com

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!