A szódabikarbóna rendkívül olcsó, de nagyon erős orvosság. Ez az összetevő használható a megfázás és még a rák elleni küzdelemben. De a körmöddel is...

A szódabikarbóna rendkívül olcsó, de nagyon erős orvosság. Ez az összetevő használható a megfázás és még a rák elleni küzdelemben. De a körmöddel is csodát tehet.

Szódabikarbóna egy olyan egyszerű csodaszer, melyednek mindenképpen a házi patika részének kell lennie. Rengeteg egészségügyi hatásai közé tartozik a hasmenés megelőzése, a szervezet lúgosítása, a gyomorfekély kezelése.
A szódabikarbóna viszketést csillapító tulajdonságokkal rendelkezik, és a bőrt egészségesen és ragyogóan tartja.

És még mire használhatod?

A régi jogorvoslat szerint…
* elpusztítja a körömgombát, ha néhány napon keresztül kevés szódabikarbónát dörzsölsz a körmödbe. (Sokkal hatékonyabb, mint a drága körömgomba ellenes szerek.)

Ha sárgás a körmöd és szeretnéd kifehéríteni, akkor keverj össze 1 teáskanál hidrogénperoxidot 2,5 teáskanál szódabikarbónával, és kend a körmeidre. (Ne lepődj meg, hő hatására kissé olvadni kezd majd a körmödön a pakolás.)

Ezután már csak türelemre van szükséged - hagyd fent a pakolást a körmeiden 20-30 percig. Ezután egyszerűen most meg a kezedet, láthatóan fehérebbnek kell lennie a körmeidnek. Ezután kend be a kézfejedet - és a körmeidet - kézkrémmel.* felfrissíti a leheletet, ha kevés szódabikarbónás vizet gargalizálsz.
* remek egészséges fogkrémet készíthetsz belőle: szórj a fogkefére kevés szódabikarbónát, és ezzel dörzsöld a fogadat. A legegyszerűbb módja a fogfehérítésnek.
* leszárítja a pattanásokat és eltávolítja a felesleges olajat az arcról. Keverj el 1 teáskanál szódabikarbónát 1 teáskanál vízzel és dörzsöld vele át az arcodat, majd mosd le.
* Keverj a szódabikarbónához kevés vizet, kiváló pasztát kapsz rovarcsípések enyhítésére. VIA
ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!