Egy elismert Magyar rákkutató orvos, Dr. Kulcsár Gyula őszinte szavai: Ha nálam diagnosztizálnának rákot én ezeken változtatnék - érdemes megfogadni...

Egy elismert Magyar rákkutató orvos, Dr. Kulcsár Gyula őszinte szavai: Ha nálam diagnosztizálnának rákot én ezeken változtatnék - érdemes megfogadni tanácsait!

A ami világban már számtalan okos tanácsot kaphatunk a rák megelőzésére, illetve ha bekövetkezik a baj a kezelésére. Azonban ezek a tanácsok amiket itt olvashatunk, valóban túlmutatnak a közhelyeken és ténylegesen egy praktikus és hatásos megelőzési és kezelési folyamat részesei lehetnek, ha alkalmazzuk őket! Mint azt tudjuk az orvosi protokoll ma nem a betegség gyökereit, hanem csak a tüneteit kezeli. Ám a sikeres kezelés előfeltétele, hogy az immunrendszerünk minél jobban és hatékonyabban működjön. Ezért:

- Semmi cukrosat nem ennék.- Minimálisra csökkenteném a feldolgozott ételek fogyasztását.- Kétnaponta piacra járnék, és lehetőség szerint biogazdától vásárolnék.- Sok ételt fogyasztanék nyersen - főleg zöldségféléket.- Visszafognám a tejtermékek fogyasztását, mert a legtöbb ember ezekre allergiás, és az immunreakciót lerontja..- Elmennék egy béltisztításra, és sok sok rostosat ennék, hogy a bélrendszert áttisztítsa.- A háztartásomból kiiktatnám a felesleges mérgeket - dezodor, légfrissítő, autóillatosító, stb.- Minden reggelt légzőgyakorlatokkal indítanék, és legalább fél órás mozgást iktatnék be a napjaimba.- Többet aludnék, és ami a legfontosabb, igyekeznék pozitívan gondolkozni. Sokat beszélgetnék azokkal, akiket szeretek. Többet csinálnám azt, amit szeretek.Ezeket a tanácsokat talán szívlelendő lenne megfogadni és nem csak akkor amikor már megtörtént a baj, hanem előzzük meg a problémát!

Ha te is hasznosnak találtad a fenti tanácsokat, kérjük Oszd meg ismerőseiddel is! Sose lehet tudni, éppen kin segítünk vele akár úgy, hogy nem is tudjuk. Köszönjük!

Forrás: penztar.info

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!