160 EZER FORINTOT KAPHATSZ EZÉRT! >> EGYETLEN PAPÍRT KELL HOZZÁ KITÖLTENI ÉS MEGKAPOD EGYÖSSZEGBEN PÁR NAPON BELÜL! KORTÓL ÉS JÖVEDELEMTŐL FÜGGETLEN,...

160 EZER FORINTOT KAPHATSZ EZÉRT! >> EGYETLEN PAPÍRT KELL HOZZÁ KITÖLTENI ÉS MEGKAPOD EGYÖSSZEGBEN PÁR NAPON BELÜL! KORTÓL ÉS JÖVEDELEMTŐL FÜGGETLEN, BÁRKI MEGKAPHATJA! FIGYELEM! EZZEL AZ EGYETLEN PAPÍRRAL, AKÁR 1,8 MILLIÓ FORINTOT IS KAPHAT! SZINTE SENKI NEM TUD RÓLA, EZÉRT NEM IS KÉRI! Csak kérni kell és mindenképpen megkapja! Vigyázzon rá, mert több százezret érhet ez a papír, amit néhány napon belül ki is fizetnek!

Ha az őszi, téli vagy tavaszi szabadságukat külföldön tervezik, és ehhez repülőre is ülnek, akkor nem árt megfogadni néhány hasznos tanácsot, hogy tisztában legyenek jogaikkal, és mit tegyenek, ha a légitársasággal akadna gondjuk.

"Nagyon kellemetlen volt, amikor kijöttünk reggel 6 órakor a reptérre, és 8-kor indult volna a repülő Bécsbe, ám ki volt írva, hogy törölték a járatot. Esélytelen volt, hogy az ember eljusson Bécsbe, és onnan Larnacába" - mesélte Nemes Péter, aki kollégájával üzleti útra indult Budapestről Ciprusra, bécsi átszállással.

A törölt járat helyett különböző opciók közül választhattak.

Az egyik lehetőség az volt, hogy Varsón keresztül, 10 óra várakozás után, valamikor éjjel érkeznek meg Larnacába. Ezt nem fogadták el, mert akkor az egész üzleti útjuk borult volna.

"Akkor kitalálták, hogy elreptetnek minket Londonba, és onnan Larnacába. Mondanom sem kell, milyen kellemes volt elrepülni Londonba reggel, és utána még 6 órát repülőzni vissza Ciprusra. Ám ezt választottuk, mert ezzel mindösszesen 4-5 órát csúszás volt az eredeti érkezéshez képest" - fogalmazott.

A programjuk egy részéről lecsúsztak, de végül megérkeztek Ciprusra.

540 eurós kártérítést kaptak

Elég volt egyetlen felszólítást kiküldenie az erre szakosodott cégnek, és máris fizetett a légitársaság - fogalmazott Bolyó Anikó, a Flight-Refund ügyvezető igazgatója. Péternek és kollégájának ugyanis 540 euró, több mint 160.000 forint kártérítés járt a járattörléssel járó komplikált utazás miatt.

Hogy erre jogosult, azt a férfi azonban nem is tudta, hiszen erről a légitársaság sem tájékoztatta. Péter azonban megtalálta a Flight-Refund szakmai csapatot, amely a repüléskor felmerülő kártérítési igények behajtására szakosodott.

6000 euró is járhat

Háromféle kártérítési lehetőség közül választhatunk: az egyik, ha 3 órán túl érkezik meg a járat, a második eset törlés esetén kerül kifizetésre, a harmadik eset pedig a túlfoglalás - magyarázta Bolyó Anikó.

A cikknek még nincs vége, lapozz! Következő oldal
ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!