Vannak olyan emberek akiknek valamiért több szerencséjük van, mint másoknak. A történetben szereplő férfi is ilyen. Egész életében New Yorkban élt...

Vannak olyan emberek akiknek valamiért több szerencséjük van, mint másoknak. A történetben szereplő férfi is ilyen.

Egész életében New Yorkban élt de mikor nyugdíjba ment már nem akart a nyüzsgő városban élni. Inkább külföldön keresgélt valamit és végül az összes megtakarított pénzét Portugáliában fektette be.

Rátalált egy nagy kiterjedésű ingatlanra, melyhez óriási földterület, ház és egy régi raktárépület is tartozott, s nem is volt drága.

Kiderült, hogy a házban egy idős férfi lakott egyedül. Felesége már régen nem élt, gyermekei nem voltak. Csak azért nem adta el az ingatlant mert nem akart adót fizetni.

Nem volt könnyű benézni a ház mellett álló nagy raktárszerű épületbe, valószínűleg régi szerszámok lehettek bent. De a férfi mégis kíváncsi volt és meg akarta nézni mi van ott bent.

elpapolarod

Mikor a férfi kinyitotta a raktárépület ajtaját, nem hitt a szemének.

elpapolarod

Egymás mellett sorakoztak a régi autók, igaz vastag por lepte be őket de mindegyik jó állapotban volt.

elpapolarod

A férfi nem tudta, mit csináljon ezekkel de azt biztos volt, hogy több millió dollárt értek.

elpapolarod

Fiat, Mercedes Benz, Lotus, Peugeot, Porsche, Opel és Ford típusú autókból igazi különlegességek voltak a raktárban.

elpapolarod

Sajnos nem tudjuk pontosan megerősíteni, hogy ez a történet igaz-e vagy sem. Mindenesetre nagyon kíváncsiak lennénk az autók tulajdonosaira. Miért vették őket meg? Mit akartak velük később csinálni? Azt tervezték, hogy eladják őket?

elpapolarod

A képek igazán magukért beszélnek, fantasztikusan szép autók sorakoznak egymás mellett.-csodalatos.co

Mit gondolsz mennyi lehet az értéke ma egy ilyen autónak? Mit csinálnál, ha egy ilyen váratlan helyzetben kerülnél egy régi ház vásárlásakor?


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!