Ha valaki nagyon összenő egy kedves háziállattal, annak bizony minden érzését átvehetjük. És ez a dolog fordítva is igaz. Ki mondta, hogy a kutyáknak...

Ha valaki nagyon összenő egy kedves háziállattal, annak bizony minden érzését átvehetjük. És ez a dolog fordítva is igaz. Ki mondta, hogy a kutyáknak nincsenek érzéseik?

Ha láttál már gyönyörű szemű retrievert, tudhatod, hogy az a kutya az összes rezzenésedet érzi. Sajnos a világon nem egy olyan kutyatulajdonos van, aki egy idő után ráun a négylábújára, és úgy dönt, nélküle könnyebb lesz az élet.

Ilyenkor vagy beadja egy menhelyre, vagy csak egyszerűen kiteszi az út mentén. Sajnos, bármennyire is hátborzongató a dolog, nem egyszer fordult már elő. Ez történt az alábbi képen látható kutyával is: a gazdái egyszerűen ráuntak.

Az állatmenhely munkatársai szerint a kutyaya egyszerűen nem tudta abbahagyni a sírást, amikor rájött, hogy a gazdái elhagyták. Teljesen depresszióba esett, és napokig csorogtak a könnyei.

Ezek után is úgy gondolja valaki, hogy a kutyáknak nincsenek érzéseik?

Nézd meg ezt a nagyon szívszorító videót! Ezek után biztosan százszor meggondolod majd, hogy elhagyj egy ártatlan kutyát.

Forrás: www.tudasfaja.com

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!