zt a levet rákos betegeknek fejlesztették ki. Nemcsak a daganatsejteket pusztítja, de visszépíti a vörös vérsejteket és energiát biztosít a...

zt a levet rákos betegeknek fejlesztették ki. Nemcsak a daganatsejteket pusztítja, de visszépíti a vörös vérsejteket és energiát biztosít a betegségtől legyengült szervezetnek is.
Nagyon gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni, de az igaz, hogy az íze nem igazán kellemes, viszont a pozitív egészségügyi hatások miatt nagyon fontos lenne mindenkinek fogyasztania, mert ellensúlyozza a nem megfelelő étkezési szokásokat és a környezetszennyezés negatív hatásait egyaránt.
A zöldséglé alapja a cékla és a sárgarépa, főleg a cékla íze kicsit kellemetlen, de elsősorban kemoterápiában részesülő betegeknek kötelező lenne fogyasztani, mert ellensúlyozza a nagyon kellemetlen mellékhatásokat.

Ezért mondják, hogy ez a lé feltámasztja a halottakat is. Ez nem jelenti azt, hogy egészséges embereknek nem érdemes fogyasztania. Mindenkinek erősen ajánlott.

hacsak fáradékony vagy, vagy gyulladások vannak a szervezetedben, álmatlanságtól szenvedsz, mindenképpen készítsd el ezt az italt.

Hozzávalók:

Cékla (1 kg);
citrom (1 db);
répa (1/2 kg);
narancs (3 db);
alma (3 db);
méz (1 kg).

Elkészítése:

Minden hozzávalót alaposan sikálj meg, és tedd bele turmixgépbe-
Egy sötét piros levet fogsz kapni, ha alaposan összekeverted, amelyet tegyél jól zárható üvegekben a hűtőszekrénybe. Napi fél pohárral reggel éhgyomorra elég inni belőle a megfelelő hatás elérése érdekében.
Ha elkezded a kúrát, pár napon belül fantasztikusan megnő az energiád, rendbejön az emésztésed, sőt még fogyaszt is erős méregtelenítő hatásánál fogva. - szupertanacsokblog


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!