A vasárnap hajnali telihold 4 csillagjegynek különösen jó hetet ígér! Használd ki a fantasztikus állását a csillagoknak, és garantáltan szuper heted...

A vasárnap hajnali telihold 4 csillagjegynek különösen jó hetet ígér! Használd ki a fantasztikus állását a csillagoknak, és garantáltan szuper heted lesz. Itt vannak a szerencsések:

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp Érezd magad kitüntető helyzetben ezen a héten, mivel a kedvező konstellációk inspirálnak, a kedvezőtlenek elkerülnek! Persze csak akkor, ha nem folysz bele mások problémáiba és/vagy konfliktusaiba. Tartsd távol magad mások problémáitól, és akkor garantáltan sikeres, szerencsés, bőséges heted lesz. Váratlan pénz üti a markodat, így még sokkal szerencsésebb heted lesz.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti Heti horoszkóp

Kiválóan indul a heted a vasárnap hajnali telihold erejének köszönhetően. Ez anyagi és egzisztenciális téren hozhat sikereket. Azonban szerdán és csütörtökön sok nehéz helyzeted lehet mind a munkában, mind a párkapcsolatodban, de nagyon jól kezeled a konfliktusokat. Kezdj el tervezni egy kis pihenést, akár utazást is. A jövő héten nagyon elemedben leszel. Használd ki, hogy a 28. hét az évben, a te heted.

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

A vasárnap hajnali telihold, az egész hetedre hatással lesz. Jövő héten minden nap jó formában, teli pozitív gondolatokkal virrad rád. A kérdés az, hogy ebben a különleges hétben lévő erőt hogyan használod ki. Ez már csak rajtad múlik. De ne félj megvalósítani önmagadat. Arra figyelj, hogy a jövő hétvégén pihend ki magad alaposan. Mert szükséged lesz még energiára július második felében is.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp Míg a hét elején a pénzügyeid a vártnál jobban alakulnak, addig a hét második felében már rázósabb napok jönnek, de ha megfelelően felkészülsz rá, és nem szórod a pénzt, akkor könnyen átvészeled ezeket a napokat is. Közben szerencsésnek érezheted magad, amit szerdán az Ikrekbe lépő Vénusz (a Kis szerencse bolygója) is megerősít. A vasárnap hajnali telihold ereje sokat segít neked. A jövő hét pénzügyileg nagyon sikeres lehet, ha okos vagy.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!