Simonfi Mártonné (61) küldte be nekünk az esetet és kérte, hogy osszuk meg a lakossággal, mert borzalmasan felháborítja őt és nyugdíjas társait az,...

Simonfi Mártonné (61) küldte be nekünk az esetet és kérte, hogy osszuk meg a lakossággal, mert borzalmasan felháborítja őt és nyugdíjas társait az, ami ma délelőtt a WestEndben lévő New Yorkerben történt a karácsonyi bevásárlás közben.Miután kiválasztottam egy számomra tetszetős nadrágot, bementem és felpróbáltam, de nem volt jó a méret, ezért kérték barátnőim az eladót, hogy legyen kedves hozni egyel nagyobb méretet belőle. Körülbelül 1 perc múlva nagyon kedvesen és mosolygósan azt mondta a hölgy, hogy nem talál belőle, de megnézi a raktárban.

Nem telt el 20 másodperc és arra lettünk figyelmesek az öltöző másik oldaláról a kedves, mosolygós körülbelül 20 éves hölgy hangosan kiabálja, hogy "Segítsetek már egyel nagyobbat találni ennek a vén dagadt nyuggernek!" Erre egy másik, mélyebb női hang: "Küld el a pics*ba a vén [email protected]!"Nagyon jó kedvünk volt egész délelőtt... eddig a pillanatig. Gondolhatják, hogy milyen kellemetlenül éreztem magam. Pedig mindig igyekszem kedves és türelmes lenni az eladókkal, különösen így az ünnepek környékén, tudom, hogy hatalmas hajtás van. De ez azért több volt a soknál...Nem szóltunk semmit, csak felöltöztem és kimentünk az üzletből....Szerintetek mit kellett volna tennem?

Forrás: www.otpercpiheno.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!