Felébredt a kómából a 17 éves autóversenyző, Billy Monger, akinek mindkét lábát amputálni kellett egy durva baleset...

loading...

Felébredt a kómából a 17 éves autóversenyző, Billy Monger, akinek mindkét lábát amputálni kellett egy durva baleset miatt.


Még múlthét vasárnap szenvedett brutális balesetet a Formula 4 egyik versenyén a 17 esztendős brit autóversenyző, aminek következtében mindkét lábát amputálni kellett.

Mongert csütörtökön ébresztették fel a mesterséges kómából, mielőtt újból megműtötték volna - írja a motorsport.com. Ekkor közölték vele a tényt, hogy elvesztette mindkét lábát, erre azonban meglepően jól reagált.

- Van egy-két pozitív hír. Billy már magától lélegzik és egy bizonyos mértékig beszélni is tud. Tisztában van a sérüléseivel, és abszolút pozitívan áll a szituációhoz. Máris azon gondolkodik, hogy fogja majd kezelni a kuplungot a kezeivel, ha újra versenyezhet. De még nagyon-nagyon hosszú út áll előtte, rendkívül nehéz időszak elé néz, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy ezen a szörnyűségen is túl tudja majd magát tenni - mondta Steven Hunter, JHR Developments vezetője, akinek csapatában versenyzik Billy.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!