A 83 éves Gots László kórházi ellátásra szorult, érszűkület miatt kezelték. Sajnos rosszabbodott az állapota, ezért térd alatt amputálni kellett a...

A 83 éves Gots László kórházi ellátásra szorult, érszűkület miatt kezelték. Sajnos rosszabbodott az állapota, ezért térd alatt amputálni kellett a lábát.

László arra panaszkodik, hogy a kórházban nem bántak jól vele. Úgy véli, orvosi mulasztás miatt fertőződött el a lába, és ezért volt szükség még nagyobb csonkításra. "Az orvos teljes nyugalommal közölte, hogy igen, valami fertőzést kaphattam a kórházban.

Hagyták, hogy ez megtörténjen! Az újabb operáció előtt ráadásul az egyik adjunk­tus azzal riogatott: vállaljam az újabb műtétet, különben le fog ro…dni a lábam! Az idős férfi arról nyilatkozott, hogy a nővérke megkérdezte tőle, mennyi pénz van nála, mert szükséges lenne kifizetni az altatóorvost. Lászlónál csupán 500 forint volt.

A bácsi nemrég ismét kórházba került, most sem tudott fizetni, és újból nem volt megelégedve a kórházi bánásmóddal.

Segítséget kért, mert vécére kellett mennie, de állítása szerint felszólították, hogy végezze el nagydolgát az ágyban. Ezek után több mint 3 napig nem cseréltek ágyneműt a betegnek, mert minden nap pont eggyel kevesebb lepedő érkezett.

Forrás: budapest1873.net


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!