A KOLESZTERINCSÖKKENTŐ GYÓGYSZEREK MÉRGEZIK A SEJTJEIDET A sztatinokat tartalmazó gyógyszereket (koleszterinszint-csökkentőket) több mint 100 millió...

A KOLESZTERINCSÖKKENTŐ GYÓGYSZEREK MÉRGEZIK A SEJTJEIDET

A sztatinokat tartalmazó gyógyszereket (koleszterinszint-csökkentőket) több mint 100 millió ember fogyasztja a világon, akik közül gyakorlatilag mindenki mérgezi magát, felgyorsítva saját öregedésüket.

A sztatinok felgyorsítják az öregedést, kikapcsolják a DNS-javítást, elősegítik a cukorbetegség, izomfáradtság és memóriazavar kialakulását. A new orleansi Tulane University tudósai megállapították, hogy a sztatin gyógyszerek - amelyek évente tízmilliárd dollár bevételt jelentenek Amerika gyógyszeripari vállalatai számára - "kikapcsolják" az őssejtek funkcióit, amelyek felelősek a sejtjavításért az egész szervezetben.

Bár a sztatin gyógyszereket a profitorientált gyógyszergyárak "csodaszerekként" emlegetik, a valóságban ezek sok beteg életében katasztrofális (akár halálos kimenetelű) mellékhatásokat okoznak. Ahogy az Egyesült Királyságban a UK Express írja: az ilyen mellékhatások közé tartozik a "memória elvesztése, izomfájdalom, a cukorbetegség, a szürkehályog, a máj diszfunkció, a cukorbetegség, a fáradtság és a memória elvesztése." "A sztatinok rendszeres felhasználói egyre gyorsabban öregszenek"… " a gyógyszer használata hosszú távú mentális és fizikai hanyatlásnak teszi ki őket"- számol be az Express.

A tudósok azt találták, hogy a szívgyógyszer rosszul befolyásolja az őssejteket, azt a szervezetben létező belső orvosi rendszert, amely a károsodott sejteket kijavítja és megvéd minket a izom- és ízületi fájdalomtól, valamint memóriánk elvesztésétől. Professzor Reza Izadpanah, őssejt biológus és a kutatás vezetője az "American Journal of Physiologynak" adott beszámolójában elmondta: "A tanulmány azt mutatja, hogy a sztatinok felgyorsíthatják az öregedés folyamatát.

" A sztatinokat tartalmazó gyógyszerek mellékhatásai közül dokumentált a memória elvesztése, izomfáradtság, szürkehályog és cukorbetegség kialakulása. Az American Journal of Physiology - Cell Physiology című kiadványában megjelent tanulmány azt is leírja, hogy a "mellékhatások közé tartozik a memória elvesztése, miopátia, szürkehályog kialakulása, és a cukorbetegség megnövekedett kockázata." Arra is figyelmeztet, hogy a "sztatinok lehetetlenné teszik a DNS-javító gének: XRCC4, XRCC6, és az Apex1 gén működését".

Az orvosok és a gyógyszergyárak évek óta alábecsülik a sztatinokat tartalmazó gyógyszerek mellékhatásait, elősegítve ezzel a gyógyszerek, mint "csodaszerek" terjedését, olyan dolgokét, amit mindenkinek szednie kellene. A gondokat még az is tetézi, hogy a gyógyszerek pusztító mellékhatásaira: a memóriazavar, cukorbetegség, izomfáradtság stb. jelenségeire az orvosok egyszerűen még több gyógyszert írnak fel. A sztatin gyógyszerek így lettek egy hatásmechanizmus kezdő lépései, amivel az orvosok csak még több gyógyszer felírását tették maguknak lehetővé. Ahhoz, hogy bővíthessék a csalás fogalmát, az egészségügyi rendszer újradefiniálta a "magas koleszterinszint" fogalmát, hogy az alacsonyabb számokkal több és több embert legyenek képesek az "orvosi kezelés" égisze alatt nagy profitot hajtó gyógyszerekkel kezelni. Forrás: The Impact of Statins on Biological Characteristics of Stem Cells Provides a Novel Explanation for Their Pleotropic Beneficial and Adverse Clinical Effects.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!