A riport már nem mostani, de sajnos még mindig itt tartunk! És nem sokan tudtak erről a dologról.Kivették az alkotmányból a társadalombiztosítás...

A riport már nem mostani, de sajnos még mindig itt tartunk!

És nem sokan tudtak erről a dologról.Kivették az alkotmányból a társadalombiztosítás jogát!

Talán ha ezt végig hallgatjuk, akkor meg értjük, hogy miért is kell az orvosoknál 2-3 hónapot várnunk, ha nem akarunk magán orvosnak fizetni.

Hát elég borzalmas az a kijelentés, hogy "adót fizetünk és ezért majd valamennyi nyugdíjat fog fizetni az állam. Kivették az alaptörvényből, hogy a befizetett nyugdíjjárulékért jár valami! NEM JÁR SEMMI!!!Akik most nyugdíjasok azoknak a kormány akár holnap minden további nélkül lecsökkentheti a nyugdíját akár 10-15-20-30%-al mondván válság van és most nem fizet! SEMMI FAJTA ALKOTMÁNY SÉRTÉST NEM FOGNAK EL KÖVETNI, MERT KI LETT VÉVE AZ ALKOTMÁNYBÓL"

Borzasztó! Érdemes végighallgatni, mert még mindig itt tartunk!Osszátok minél többen, hogy tudjanak róla mások is.

Még egyszer, hogy megértsétek és elhiggyétek:

Az új Alaptörvényből kivették az Alkotmányos jogok közül a Társadalombiztosítást, ami azt jelenti, hogy adó formájában fizetünk nyugdíjadót és egészségügyi adót. Ezért azonban cserébe NEM JÁR semmi, sem nyugdíj, sem ingyenes egészségügyi ellátás, a kormány biztosít valamit, amennyit éppen kedve tartja: És simán megvonhatja bármikor, sőt hozzányúlhat az eddigi nyugdíjakhoz is. Nincs alkotmányos garancia semmire, nincs jogorvoslatért kihez fordulni, mert törvénysértést nem követ el a kormány. Hiszen az Alkotmányból kivették ezt a jogot.

Ergo a teljes kiszolgáltatottság állapotában teljesen védtelenek az állampolgárok. Jelenleg kb. 4,5 millió körüli érintett lehet, aki alól bármikor kiránthatja a szőnyeget a kormány. forrás :https://www.sokkaljobb.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!