Nagyon sokat megosztották, így üzenete eljuthatott Vajna Tímeához is, aki ma megfenyegette, sőt állítása szerint rágalmazás becsületsértés miatt fel...

Nagyon sokat megosztották, így üzenete eljuthatott Vajna Tímeához is, aki ma megfenyegette, sőt állítása szerint rágalmazás becsületsértés miatt fel is jelentette a rendőrségen Horváth Viktóriát. - Írta a Blikk, akik így idézték Tímea felháborodott szavait:

"Egyszerűen felháborítónak tartom a tegnap ellenem és a férjem ellent üzenetben kapott vádakat, miszerint mi rosszindulatúan bántottuk vagy állítottunk volna be bárkit is. Egy egész ország előtt járattak le engem és kedves férjem - hozzáteszem, teljesen jogtalanul.

Ezért a mai napon (2018. május 15-én) a budapesti BRFK II. Kerületi Rendőrkapitánysághoz fordultam és feljelentést tettem rágalmazás és becsületsértés miatt. Úgy hiszem, részemről igenis jogos volt ez a jogi lépés. Nem tűröm el, hogy minket így állítsanak be egy egész ország előtt!" - Nyilatkozta Vajna Tímea a Blikknek

Ti mit gondoltok erről? Mi részrehajlás nélkül, de úgy gondoljuk ez egyszerűen nevetséges és felháborító! Legyen kedves ossza már meg, akinek elege van a Vajna család nyilvános szerepléséből!

Forrás: budapest1873.net

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!