Gás­pár Bea nem­rég meg­nyerte az RTL fő­ző­mű­so­rát, így övé lett a 10 mil­lió fo­rin­tos álom­nye­re­mény. Igen ám, de in­for­má­ci­ó­ink sze­rint...

loading...

Gás­pár Bea nem­rég meg­nyerte az RTL fő­ző­mű­so­rát, így övé lett a 10 mil­lió fo­rin­tos álom­nye­re­mény. Igen ám, de in­for­má­ci­ó­ink sze­rint az adó­ha­tó­ság már rá is tette a kezét a pénzre.

Bea asszony heteken keresztül küzdött az RTL főzőműsorában azért, hogy elnyerje az ország konyhafőnökének címét és az ezzel járó 10 millió forintos nyereményt. Egy álma vált valóra azzal, hogy megnyerte a műsort.A pénzt a "lerobbant" konyhájára szerette volna költeni, valamint blogot és szakácskönyvet akart készíteni.

Igen ám, de azzal senki sem számolt, hogy közben a NAV lecsap a férjére. Áprilisban gépfegyveres kommandósok lepték el a házukat.

A gyanú szerint ugyanis Győzike és testvére, valamint további három társa összesen 40 millió forinttal károsította meg az államkasszát. A házkutatás során 12 kiló aranyat, ékszereket, 800 ezer forint készpénzt foglaltak le a hatóság emberei.

Úgy tudjuk, a család bankszámláit is zárolták. A információi szerint azt is, amelyre Gáspár Bea nyereményét utaltatták.

A további részleteket elolvashatod a napilap szombati számából!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!