HAVI 830 EZER FORINTOS FIZETÉSÉRT KERESNEK MUNKAVÁLLALÓKAT! AKÁR MÁR HOLNAPUTÁN KEZDHETSZ! ÉRDEMES TUDNI RÓLA! ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ >>>> 830 ezret...

HAVI 830 EZER FORINTOS FIZETÉSÉRT KERESNEK MUNKAVÁLLALÓKAT! AKÁR MÁR HOLNAPUTÁN KEZDHETSZ! ÉRDEMES TUDNI RÓLA! ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ >>>>

830 ezret kaszálhatsz buszsofőrként Németországban: holnap indulhatsz!

Az utóbbi időben rengetegszer találkoztunk a médiában a hazai buszsofőrökről szóló hírekkel,szó esett arról, hogy milyenek a munkakörülmények és természetesen arról is, hogy mennyit keresnek. Ennél a szakmánál is óriási a munkaerőhiány, mert sokan külföldre mentek dolgozni. A Pénzcentrum utánanézett, hogy mennyiért keresnek álláshirdetéseken keresztül buszvezetőket az Európai Unió egyes tagországaiban.

Hazai szinten is elég jól keresnek, ugyanis egy kezdő buszsofőr nettó 200 ezer forintot vihet haza, de arról is szó esett, hogy külföldön sokkal nagyobb bérekért lehet elhelyezkedni ebben a szakmában. A szabad munkavállalás jogát bármelyik tagországban biztosítja minden állampolgárának az Európai Unió, az állásválasztáshoz óriási segítséget nyújt az EURES, az Európai Foglalkoztatási Mobilitási Portál itt közel másfél millió állás várt betöltésre 2017. augusztus 16-án. A buszsofőrök esetében az is könnyíti a munkavállalást, hogy az összes EU-s tagállamban érvényes a magyar buszvezetői engedély.

Az EURES portálon válogatott a Pénzcentrum pár álláshirdetést, amelyre jelentkezhetnek a magyar buszsofőrök az EU tagállamaiban.

Franciaország Iskolabusz vezetésére, ideiglenes munkaszerződéssel keresnek Franciaországban, Provence-Alpes-Côte d'Azur régióban 2-5 év gyakorlattal buszsofőröket. 4:30-kor kezdődik a legkorábbi műszak, míg a legkésőbbi műszak éjfélkor ér véget, s összesen 35 órát kell dolgozni hetente. Iskolai végzettséggel kapcsolatosan nem közölnek elvárást a hirdetésben. Az ajánlott bruttó fizetés pedig 1 686 euro, ami 512 103 forintnak felel meg.

NémetországUgyancsak iskolabuszra keresnek Németország dél-nyugati részére, Offenburgba németül legalább alapfokon beszélő buszvezetőket. Itt 39 órás a munkahét, itt sem tüntetnek fel iskolai végzettséggel kapcsolatos elvárást.Az ajánlott bruttó fizetés 2 737 euro, ami 832 368 forintnak felel meg

SzlovéniaA magyar határon is keresnek buszsofőröket Kelet-Szlovéniában, a magyar határon is keresnek buszsofőröket ideiglenes szerződéssel, 40 órás munkahéttel.Az ajánlott bruttó fizetés 810 euro, ami 246 334 forintnak felel meg.

MáltaHatározatlan idejű szerződéssel keresnek keres Máltán a helyi tömegközlekedési vállalat buszsofőröket, itt is 40 órás a munkahét.Az ajánlott bruttó fizetés 833 - 1 000 euro, ami 253 439 - 304 115 forintnak felel meg.

Egyesült KirályságA Brexit ellenére keresik továbbra is a brit közszférába a sofőröket. Példáául Londonban lehet jelentkezni buszsofőrnek akár teljes állásban, akár részmunkaidőben is. Az órabér általában 10 és 15 angol font között mozog és természetesen előnyben részesítik azokat, akiknek van tapasztalata emeletes buszos vezetésben.Az ajánlott bruttó fizetés 1 840 - 2 760 font, ami 614 891 - 922 419 forintnak felel meg.Természetesen ezek az állások csak példaként lettek kiemelve, de rengeteg buszsofőr állást kínálnak még a portálon más országokban is, mint Svájc, Svédország, Dánia, Finnország és Norvégia is, itt nem voltak a fizetések feltüntetve, de az biztos, hogy magyar fizetések sokszorosát lehet megkeresni ezeken a munkahelyeken is.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!