Újabb kitűzött célt ért el az olimpiai bajnok úszónő: Hosszú Katinka büszkén számolt be közösségi oldalán arról, hogy márkanagykövet lett. Az Iron...

Újabb kitűzött célt ért el az olimpiai bajnok úszónő: Hosszú Katinka büszkén számolt be közösségi oldalán arról, hogy márkanagykövet lett.

Az Iron Lady büszkén újságolta el Instagram-követőinek kedden, hogy az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő márkanagykövete lett. Hogy mennyire örül annak, hogy képviselheti a márkát, onnan is látszik, hogy milyen nagy mosollyal az arcán pózol a hírt bejelentő képen.

"Mindegy, hogy valaki milyen területen űzi a hivatását, ha azt szenvedélyesen, kitartóan és tökéletességre törekedve teszi, azzal könnyen azonosulok. Pontosan tudom, milyen minden nap a maximumot nyújtani annak érdekében, hogy a folyamatosan egyre magasabbra kitűzött célokat elérjük. Ezért vagyok büszke, hogy hivatalosan is az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő márkanagykövete lettem, mivel hasonló értékeket képviselünk!" - írta Hosszú Katinka Instagram-oldalán.

mainVideo

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 - ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Forrás: www.blikk.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!