Kis oázis a nyüzsgő városban - egy kertes ház udvarán, a szomszédoktól tökéletesen elszigetelve alakított ki kényelmes társalgót, kültéri nappalit az...

loading...

Kis oázis a nyüzsgő városban - egy kertes ház udvarán, a szomszédoktól tökéletesen elszigetelve alakított ki kényelmes társalgót, kültéri nappalit az építész stúdió. A szabadtéri "lounge" zóna tökéletes pihenő- és közösségi hely a megemelt terasz felületbe süllyesztett kanapékkal, raklapokból kialakított asztallal, kandallóval, vetítővászonnal a mozizáshoz, a napsugarakat megszűrő üvegtetővel.

A tűző naptól sötétített üveg védi a területet, az üveget fém és fa gerendák tartják. A növényekkel szegélyezett társalgó építéséhez természetes anyagokat használtak, követ, betont, fémet, fát, téglát - a különböző textúrák remekül passzolnak egymáshoz. A helyet igyekeztek tökéletesen kihasználni, a dobogó alá kis pince került. A bejárat melletti füves terület játszótér a gyerekeknek. A világításra is kiemelt figyelmet fordítottak, a fény és árnyékok játéka este még különlegesebb hangulatot ad a területnek.

Forrás: lakbermagazin.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!