Így lehet lapos hasad felülések nélkül! Napi 2 perc és lapos lesz a hasad! A legtöbben azt gondolják, hogy kövérek, mert nagynak tűnik...

loading...

Így lehet lapos hasad felülések nélkül! Napi 2 perc és lapos lesz a hasad!

A legtöbben azt gondolják, hogy kövérek, mert nagynak tűnik a hasuk. Azonban ez nem csak a zsírpárnák miatt lehet. A puffadás, a vízvisszatartás, a túl sok bélgáz miatt is úgy tűnhet, hogy nagy a hasad. Ha van egy kis zsírpárna a hasadon és még fel is vagy puffadva, akkor sokkal kövérebbnek látod magad, mint amilyen vagy. Azonban egy természetes módszer segíthet, hogy újra lapos legyen a hasad!

Puffadás miatt nagy a hasad

Ha fel vagy puffadva és emiatt nagy a hasad, ez a módszer segíthet. Tedd a köldököd felé 4 ujjad, ez legyen a kiindulási pont, körkörös mozdulatokkal masszírozd a hasad, nem kell erősen, csak lágyan masszírozd. Masszírozd 2 3 percig, ezt követően érezni fogod, hogy sokkal könnyebb a hasad és fokozódik a nyáltermelődésed. Ez teljesen normális, ne ijedj meg tőle.

Vízvisszatartás miatt nagy a hasad

Ha a szervezeted nem tud megszabadulni a felesleges víztől, az is pocakot eredményezhet. Ebben az esetben tedd a kezed pontosan a köldököd felé és 2 - 3 percen keresztül körkörös mozdulatokkal masszírozd.

Ha lassú az emésztésed

Ha lassú az emésztésed, kínoz a puffadás, a bélgázok, könnyedén megoldhatod a problémát. Az egyik legjobb emésztést serkentő mozdulat, ha a köldököd alá teszed 4 ujjad és a kisujjad alatt körkörös mozdulatokkal masszírozod a hasad legalább 3 percen keresztül.

A masszázst minden nap el kell végezni ahhoz, hogy eredményes legyen. Ha már tudod, hogy a puffadás, a vízvisszatartás, vagy a rossz emésztés miatt nagy a hasad, akkor elegendő csak az adott masszázst elvégezned.

Fotók forrása: BrightSide.me

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!