Elindult a hazai exkluzív fürdő a világhír felé! Nemrég fedeztem fel magamnak a Demjéni Thermal Spat ahol kivételes környezetben élvezhetjük a...

Elindult a hazai exkluzív fürdő a világhír felé!

Nemrég fedeztem fel magamnak a Demjéni Thermal Spat ahol kivételes környezetben élvezhetjük a fürdőzés jótékony hatásait egész évben. Örömmel fogadtam, hogy az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) nemrég gyógyhelyé nyilvánította Demjént, így már a 31. abban a sorban amiben a hazai gyógyvizeket jegyzik.

Demjéni Gyógyvölgy néven, a demjéni fürdőben Magyarország legutóbb feltárt gyógyvize csordogál. Különleges 69 méterről feltörő, 68 fokos víz úgynevezett nátrium-kalcium-hidrogén-karbonátos, kemény fluoridos, kénes termálvíz, melynek vas- és kovasav-tartalma is igen magas. Serkenti a vérkeringést és alkalmas az ízületi panaszok enyhítésére is. Segít csontritkulás, csontsérülések és köszvény esetén, de ortopédiai műtétek utókezelésére is használható. Sőt még a bőr faggyúmirigy megbetegedései, valamint gyulladásos bőrbetegségek esetén is hasznos.

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK! ❤


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!