Kedves Ismerőseim, Barátaim, kérlek, olvassátok el, és osszátok meg ezt a bejegyzést. Lehet, hogy az életet jelenti egy csodálatos és bátor fiatal...

Kedves Ismerőseim, Barátaim, kérlek, olvassátok el, és osszátok meg ezt a bejegyzést. Lehet, hogy az életet jelenti egy csodálatos és bátor fiatal hölgynek. Köszönöm.

Ő Anna. 25 éves és születése óta ciszt�cisztás fibrózisban szenved. Már két tüdőtranszplntáción esett át, de sajnos mindkét tüdőt kilökte a szervezete. Az elmúlt két hónapot intenzív osztályon töltötte és jelenleg csak egy lélegeztetőgép segítségével tud lélegeztni. A harmadik tüdőtranszplantációt a transzplantációs bizottság elutasította, mert úgy a rizikót túl nagynak ítélték.Ennek ellenére Anna nem adta fel. Továbbra is küzd az életbenmaradásért és minden napot értékel, ami megadatik neki. Az elmúlt szombaton a kórház kápolnájában ment feleségül kedveséhez, akivel 8 éve vannak együtt jóban-rosszban és elszánt szándéka, hogy megmutassa a transzplantációs bizottságnak, hogy vállal bármilyen kockázatot.Most olyan történeteket keres, amelyek meggyőzhetik a bizottságot arról, hogy van értelme az újabb transzplantációnak. Olvasd el a felhívását itt és üzenj te is a transzpalntációs bizottságnak, hogy támogatod Anna elhatározását a [email protected] címen!

#negyedikesélyAnnának

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1522677261140141&substory_index=0&id=833783306696210&__tn__=*s

Forrás: www.facebook.com

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!