MI EZ? MŰTÉT ELŐTT EZT A CSEKKET KAPTAM A KÓRHÁZTÓL AZZAL A FELKIÁLTÁSSAL, HOGY HA JÓT AKAROK MAGAMNAK, FIZESSEM BE, EZ UGYANIS A FERTŐTLENÍTŐSZEREK...

MI EZ? MŰTÉT ELŐTT EZT A CSEKKET KAPTAM A KÓRHÁZTÓL AZZAL A FELKIÁLTÁSSAL, HOGY HA JÓT AKAROK MAGAMNAK, FIZESSEM BE, EZ UGYANIS A FERTŐTLENÍTŐSZEREK ÁRA!

Mi Ez? Műtét előtt Ezt a csekket kaptam a kórháztól azzal a felkiáltással, hogy ha jót akarok magamnak, fizessem be, ez ugyanis a fertőtlenítőszerek ára!

A napokban egy hölgy csípőprotézis műtétre fekszik be egy fővárosi kórházba. Mindennapos eset, mondhatnánk. Azonban a hölgy a képen látható csekket kapta a kórháztól azzal a felkiáltással, hogy ha jót akar magának, fizesse be, ez ugyanis a fertőtlenítőszerek ára.

Magyarország jobban teljesít.

Az esetlegesen felmerülő kérdésekre megpróbáltunk válaszolni és néhány véleményt megosztani veletek:

1. Nem magánkórházról van szó, akkor azt írtuk volna.

2. Igen, láttuk, hogy egy magáncég a csekk kiállítója. A hölgy nem kérdezett vissza a kórháznál. Aki műtétre vár, az ilyenen nem akad fenn, nem is ő fotózta, hanem egy hozzá közel álló személy.

3. Egy kommentelő: "Édesanyámat szintén csípőprotézissel műtötték, ÁLLAMI kórházban, és szintén befizette az egyébként tényleg hasznos és jó fertőtlenítőszert amivel műtét előtt alaposan, tetőtől talpig le kell tisztálkodni. Igaz, ő nem levelet kapott, csak csekket az előzetes vizsgálatnál. Nem volt kötelező, csak ajánlott. Minden rendben lezajlott, köszönet érte az egyik (még) legjobban működő kórháznak. és az egészségügyi dolgozóknak. Tehát akkor ki hisztériázik itt??"

4. Egy másik kommentelő: "Véleményem szerint a kórház sokkal tartozik a cégnek és így próbálja csökkenteni az adósságát, hogy továbbra is kapjon fertőtlenítő szereket. Ráadásul nem is feltétlenül a kórház hibája, hogy jóval áron alul számolva kapják a műtétek, betegek után a pénzt! Ez a kormány hibája!"

5. "Mivel a kórházban nem teremnek, nem is állítanak elő fertőtlenítő szereket és egyéb gyógyászati kellékeket - azokat úgy szállítják be egyes medical cégek kórházi megrendelések alapján. Jelen eset szerint a beszállítónak közvetlenül a beteg fizethet csekken pl. fertőtlenítő szerért. Hajrá betegek!" "A gyógyszer bevitelt még csak-csak értem….dehogyis, azt sem értem! Legközelebb a szikét, fűrészt, műtőasztalt, altatószert is betegnek kell vinni?"

Ön mit gondol erről? Akinek van ezzel kapcsolatban hasonló tapasztalata, kérem írja meg kommentben!

A napokban egy hölgy csípőprotézis műtétre fekszik be egy fővárosi kórházba. Mindennapos eset, mondhatnánk.Azonban a hölgy a képen látható csekket kapta a kórháztól azzal a felkiáltással, hogy ha jót akar magának, fizesse be, ez ugyanis a fertőtlenítőszerek ára.Magyarország jobban teljesít.- - - -Na, mivel özönlenek a kommentek, írunk update-eket:UPDATE 1: nem, nem magánkórházról van szó, akkor azt írtuk volna.UPDATE 2: Igen, láttuk, hogy egy magáncég a csekk kiállítója. A hölgy nem kérdezett vissza a kórháznál. Aki műtétre vár, az ilyenen nem akad fenn, nem is ő fotózta, hanem egy hozzá közel álló személy.UPDATE 3, egy kommentelő: "Édesanyámat szintén csípőprotézissel műtötték, ÁLLAMI kórházban, és szintén befizette az egyébként tényleg hasznos és jó fertőtlenítőszert amivel műtét előtt alaposan, tetőtől talpig le kell tisztálkodni. Igaz, ő nem levelet kapott, csak csekket az előzetes vizsgálatnál. Nem volt kötelező, csak ajánlott. Minden rendben lezajlott, köszönet érte az egyik (még) legjobban működő kórháznak. és az egészségügyi dolgozóknak. Tehát akkor ki hisztériázik itt??"UPDATE 4, egy másik kommentelő: "Véleményem szerint a kórház sokkal tartozik a cégnek és így próbálja csökkenteni az adósságát, hogy továbbra is kapjon fertőtlenítő szereket. Ráadásul nem is feltétlenül a kórház hibája, hogy jóval áron alul számolva kapják a műtétek, betegek után a pénzt! Ez a kormány hibája!"UPDATE 5: "Mivel a kórházban nem teremnek, nem is állítanak elő fertőtlenítő szereket és egyéb gyógyászati kellékeket - azokat úgy szállítják be egyes medical cégek kórházi megrendelések alapján. Jelen eset szerint a beszállítónak közvetlenül a beteg fizethet csekken pl. fertőtlenítő szerért. Hajrá betegek!""A gyógyszer bevitelt még csak-csak értem....dehogyis, azt sem értem! Legközelebb a szikét, fűrészt, műtőasztalt, altatószert is betegnek kell vinni?"


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!