Mit tart az egyik legősibb asztrológia a különböző csillagjegyek szülötteiről? Aki július 25-én született, az minden jegy legjobb tulajdonságait...

Mit tart az egyik legősibb asztrológia a különböző csillagjegyek szülötteiről? Aki július 25-én született, az minden jegy legjobb tulajdonságait tudhatja magáénak. Ezt időn kívüli napnak tartotta az ősi nép. A maja újévet pedig július 26-tól számították.

Denevér (július 26.-augusztus 22.)

A sejtelmesség és a misztika világa közel áll önhöz, fontosak a megérzések. Könnyen "belelát" másokba. A legkisebb titok sem maradhat rejtve ön előtt. Állata, a denevér, az éjszaka királya, kiválóan tájékozódik a sötétben, ahogy önnek sem okoz gondot, hogy az érzelmek kusza útvesztőjében eligazodjon. Sikeresen tudja motiválni munkatársait. Családtagjainak pedig igazi érzelmi biztonságot kínál.

Skorpió (augusztus 23.-szeptember 19.)

Semmit sem tesz "félig-meddig". Munkájába is teljes odaadással veti bele magát, ha viszont elveszti az érdeklődését, akkor többé egy szalmaszálat sem hajlandó keresztbe tenni. Ekkor elérkezett a váltás ideje! Az érzelmekben is végletes: ha kiüresedett a kapcsolat, akkor nem fektet bele több energiát. Ha viszont szeret valakit, akkor ezer fokon lángol! Családtagjainak biztonságot, erős menedéket kínál, mindig törődik a problémáikkal.

Szarvas (szeptember 20.-október 17.)

Szorgalmas ember, a munka mindig előbbre való a szórakozásnál. Fontos önnek, hogy hasznos, megbecsült pozíciója legyen. Ha elégedett, akkor két ember munkáját végzi el, de ez nem teher önnek, hiszen szeret dolgozni. Párkapcsolatában nagyon megbízható, távol áll öntől, hogy flörtökbe, kalandokba bonyolódjon. Párjától is elvárja a hűséget. Mindig kész arra, hogy családtagjait szolgálja, szeretné nekik a lehető legjobb körülményeket biztosítani.

Bagoly (október 18.-november 14.)

Nagyon erős ember, de nem él vissza ezzel a tulajdonságával. Mindig kész arra, hogy a bajokban ott legyen munkatársai, családtagjai mellett. Óriási lelkierővel rendelkezik, puszta szavakkal is meg tudja nyugtatni a többie­ket, ha kétségbeestek. Ha baj van, akkor ön biztos hogy tudja, mit kell tenni. Párkapcsolatában nincsenek hihetetlenül nagy elvárásai - mindössze békében és egyetértésben szeretne élni. Családtagjait támogatja érzelmileg, de meghagyja nekik a tapasztalás lehetőségét egyaránt.

Páva (november 15.-december 12.)

Nagy hangsúlyt helyez a külsőségekre és a vonzó stílusra is. Kissé hiú - fontosak neki a dicséretek és a bókok. Tehetséges cége képviseletében, jól érzi magát, ha kapcsolatokat ápolhat, üzleti tárgyalásokat bonyolíthat le. Valójában él-hal a kapcsolatokért! A szerelem elsőrendű fontosságú az életében, ám olyan partnerre van szüksége, akivel remek és izgalmas programokat szervezhet. Imádja, ha pezseg az élete. Nincsenek ínyére a mély, bensőséges beszélgetések vagy a hangos viták. Vigyázzon, ne éljen látszatharmóniában!

Gyík (december 13.-január 9.)

Ön nagyon találékony, az a típus, aki a jég hátán is megél! Praktikus szemlélettel rendelkezik, a problémákat könnyen átlátja, s megoldást is hamar talál ezekre. Nem szereti a nagy feltűnést, inkább visszahúzódó alkat. Párja rendkívül fontos önnek, sok szabadságot ad neki, hiszen maradéktalanul megbíznak egymásban. Együtt, lépésről lépésre, szilárd anyagi körülményeket biztosítanak a családnak. Szeretteinek nagy segítséget jelent, hogy minden apró-cseprő elintéznivalónak - sokszor kérés nélkül is - utánajár, örömmel intézkedik.

Majom (január 10.-február 6.)

Kíváncsi ember, nagy társasággal. Sok barátja lehet a munkahelyén is. Időnként azon kaphatja magát, hogy munka helyett már megint kávézgat a kollégákkal. A párkapcsolatban nem tűri a rabláncokat, találkoznia kell a barátaival - kedvese nélkül is. Családtagjainak kiterjedt kapcsolati rendszere a legnagyobb segítség. Mindig tudja, hogy egy problémával kihez kell fordulni!

Sólyom (február 7.-március 6.)

Bátor ember, aki rögtön tudja, hogy mit kell tenni baj esetén. Gyorsan reagál, s ez segítség lehet a munkájában is. Ha üzlettel foglalkozik, akkor mindig beugrik a legjobb taktika. Ösztönösen érzi, hogy párjának mire van szüksége, szívesen leveszi a gondokat a válláról. Figyelmessége lehet a hosszú párkapcsolat titka. Ha családjában ellentétek támadnak, ön éles szemével rögtön észreveszi, s idejében rendezi a feszültségeket.

Jaguár (március 7.-április 3.)

Óvatos ember, de ha egyszer elszánja magát egy döntésre, akkor a végsőkig kitart mellette. Körültekintően mérlegeli, hogy döntései helyesek-e, igyekszik megtalálni azt a megoldást, amellyel mindenki elégedett lehet. Vezetőként stílusos és diplomatikus. A párkapcsolatban előbb kipuhatolja, hogy kedvese érzelmei ugyanolyan lángolóak-e, s ha már megvan a kedvező fogadtatás, teljes szívvel vállalja a kapcsolatot. Családja számára erős védelmezőt jelent.

Kutya (április 4.-május 1.)

Jó emberismerő, mindig tudja, hogy kitől mit várhat. Olyan emberekkel veszi körül magát, akiket jól kiismert - maximális a kölcsönös bizalom. Munkahelyet nehezen vált, könnyen megragad a régi, akár elavult helyzetekben is. A legfontosabb kapcsolatok egész életében végigkísérik - hű társ. A párkapcsolatát a megbízhatóság jellemzi. Családjának mindig rendelkezésére áll - inkább a saját igényeiről mond le, csakhogy boldognak lássa őket.

Kígyó (május 2.-május 29.)

A változás embere, mindig kész új lapot nyitni. Többször megtörténhet, hogy a pályája gyökeres fordulatot vesz - ilyenkor meglepően gyorsan és könnyen tanul bele az új munkakörbe. A szerelemben akkor boldog, ha a kapcsolat mindig megújul. Örül, ha kedvesének új és még újabb arcát ismerheti meg. Féltékeny típus. Időnként ellenállhatatlan vágyat érez, hogy ellenőrizgesse szerelmét. Családjának jó körülményeket, szilárd pénzügyi hátteret nyújt.

Nyúl (május 30.-június 26.)

Barátságos ember - a munkahelyén is igyekszik kikerülni a konfliktusokat. Inkább két ember helyett dolgozik, de nem emeli fel a hangját a saját érdekeiért. Vigyázzon, így minden munkahelyén kihasználják majd! Olyan párt keres, aki határozottságával "megvédi" önt az élet viharaitól. Cserébe kedvességet, romantikát kínál. Mindig van ideje családtagjaira, körülveszi őket figyelmességével. Minden napra jut egy kedves meglepetés.

Teknős (június 27.-július 24.)

Munkájában a hosszú távú tervezést tartja szem előtt. Pillanatnyi előnyökért nem lehet új munkahelyre csábítani. A megszokott környezet nemcsak a munkahelyén, de otthonában is nagyon fontos. Akkor nyugszik meg egy fárasztó nap után, ha kedvenc tárgyai veszik körül. A párkapcsolatban minden vágya, hogy életét egyetlen emberrel élhesse le. A nehéz helyzetekben biztos pontot kínál családtagjainak.

Forrás: interno.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!