Szégyen. Emberségből nulla..osszátok, kérlek! 11fő fogyatékkal élő fiatallal elindultunk a Veszprèmi Állatkertbe kiràndulni. Odaérkezve közölték a...

Szégyen. Emberségből nulla..osszátok, kérlek! 11fő fogyatékkal élő fiatallal elindultunk a Veszprèmi Állatkertbe kiràndulni. Odaérkezve közölték a pênztárnál, hogy az általuk hasznàlt Hatósági Igazolvànnyal nem engedhetik be őket kedvezményes áron. Ez az dokumentum, amivel igazolják fogyatékosságukat. Eddig mindenhol elfogadták. Most viszont csak akkor él a kedvezmény, ha vmelyik szervezetnek a tagjai. Ez ugye plusz díjakkal jár. A pénztárnál csalódottan várakoztunk, míg a csapat néhány tagja az irodán próbálkozott elintézni a belèpést. Nem engedtek a 21-ből. Így most utazunk haza.

Nem kicsi a csalódottság. 60ezer ft-unk nem volt belèpőre. Messziről odautaztunk fiataljainkkal, akiknek nagy része mozgásban is akadályozott...emberségből levizsgáztak az állatpark vezetői. Ilyen vagy olyan kártya..?!Nem változtat az àllapotukon. Ez a negatív diszkrimináció viszont igen. Köszönjük szépen!

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 - ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!