Újra beperelte Pécsi Ildikó fia, Sz. Csaba volt feleségét Pártos Csillát. Az exférj továbbra is sokalja a válás során megítélt 115 ezer...

Újra beperelte Pécsi Ildikó fia, Sz. Csaba volt feleségét Pártos Csillát.

Az exférj továbbra is sokalja a válás során megítélt 115 ezer forintos tartásdíjat - tudta meg a Ripost.

Pécsi Ildikó fia, Sz. Csaba és Pártos Csilla két éve vált el, és immár se szeri, se száma a családtagok közötti pereknek. Az egyik szálon Pártos Csilla és Sz. Csaba folytat késhegyig menő harcot. A válás kimondásával egyidőben férjet arra kötelezte a bíróság, hogy havi 115 ezer forint gyerektartást fizessen a fiuk után, ám a lap szerint a férfi mindeddig nem tett eleget kötelezettségének arra hivatkozva, hogy a magas összeg kifizetése létfenntartását veszélyezteti. A Kossuth-díjas művésznő fia ellenpereket is indított, hogy lecsökkentse a tartásdíj összegét.

"Állítása szerint mindössze húszezer forintot tudna fizetni, és jó ideje ennyit is fizet. Rendkívüli méltányosságot kért" - nyilatkozta a Ripostnak dr. Gerencsér András. Pártos Csilla ügyvédje elmondta a lapnak, hogy most kapták kézhez a keresetlevelet és szerinte semmivel nincs alátámasztva, hogy képtelen lenne fizetni a bíróság által megállapított összeget.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!