Több mint 13 millió ember kattintott rá erre a Youtube videóra, amelyben egy kétségbeesett oroszlán megölt társáért bosszút áll. Azonban a videó nem...

Több mint 13 millió ember kattintott rá erre a Youtube videóra, amelyben egy kétségbeesett oroszlán megölt társáért bosszút áll. Azonban a videó nem valós; ez alkalommal sem oroszlán sem ember nem vesztette életét.

Azonban a videó rendezői egy valódi probl�blémára szeretnék ezáltal felhívni a nézők figyelmét. Évente több ezer oroszlánt, orrszarvút, elefántot és más egzotikus állatot írtanak ki a vadászok, puszta kedvtelésből. Az állatok esélytelenül állnak a puskacsővel szemben. A vadászok természetesen a legtöbb esetben sértetlenül megússzák az összecsapást, hiszen nem egyforma eséllyel küzdenek. Az ilyen fajta élvezet nem más, mint kegyetlen és értelmetlen gyilkolás.

Azzal, hogy megosztod ezt a videót, egyetértesz azzal, hogy minél hamarabb véget kellene vetni az értelmetlen gyilkolásnak, mielőtt ezek az állatok örökre eltűnnek a föld színéről.

Forrás: www.buzzblog.eu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!