Valószínűleg amikor először megláttad a képet, azt gondoltad, hogy egy gepárdot látsz. Igazam van? Én is ugyanezt gondoltam. Első pillantásra...

loading...

Valószínűleg amikor először megláttad a képet, azt gondoltad, hogy egy gepárdot látsz. Igazam van? Én is ugyanezt gondoltam. Első pillantásra Titusról mindenki azt gondolja, hogy egy gepárd, de Titus valójában nem az, aminek látszik…

A valóságban Titus egy pitbull, egy ritka, sőt egyedi albán pitbull és sehol nincs hozzá hasonló állat a világon. Ez a kutya fajta annyira ritka, hogy csak egyetlen élő bizonyíték van arra, hogy valamikor ez a fajta is létezett, és ez maga Titus.

Az emberek nehezen hiszik el Titusról, hogy ő egy igazi kutya. Sokan csak azután hallottak róla először, miután a róla készített fényképek vírusként elterjedtek az interneten.

Sokféleképpen lehet a kutyafajtákat keverni, de szinte lehetetlen egy gepárd megjelenésű kutyát tenyészteni. Titust valóban nehéz lenne megkülönböztetni egy vadmacskáktól. Azt mondják, hogy valamilyen mutáció állhat a háttérben.

Sokan félnek tőle mivel tényleg egy vadáldállathoz hasonlít, pedig T. nagyon barátságos és ugyanolyan ártalmatlan, mint a többi kutyafajta.

Forrás: www.buzzblog.eu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!