Egy McDonald\'s-ban lett rosszul egy 7 éves, rákkal küzdő kislány. Az étterem dolgozói vizet adtak neki, hogy jobban legyen, majd kiszámlázták a víz...

Egy McDonald's-ban lett rosszul egy 7 éves, rákkal küzdő kislány. Az étterem dolgozói vizet adtak neki, hogy jobban legyen, majd kiszámlázták a víz árát az anyukájának.

Megdöbbentő eset történt Angliában egy kislánnyal, Lolával, aki rákos beteg. Aznap, amikor egy kemoterápiás kezelésen esett át, az édesanyjával betért egy gyorsétterembe, ahol rosszul lett. A kislány a kezelés mellékhatásaként hányni kezdett, s hogy jobban legyen, vizet hoztak neki az ott dolgozók, akik azonban kiszámlázták a víz árát az anyukának.

Lola nagyon ritkán éhezett meg, amióta januárban rákos megbetegedést diagnosztizáltak nála, ezért az édesanyja nagyon megörült, amikor a kislány végre enni akart valamit. A történtek azonban nagyon rosszul érintették őket.

Amikor az anya számon kérte az étteremlánc dolgozóit az eset kapcsán, a személyzet csak annyit mondott, hogy a menedzser utasítására kérték el a víz árát. Az anyuka ekkor beszélni akart a menedzserrel, de miután 40 percen keresztül hiába vártak rá, maga ment oda a pulthoz magyarázatért. Az ott dolgozó munkatárs viszont semmit sem tudott az esetről. Közben a sorban állók közül többen is felajánlották, hogy kifizetik az ásványvizet.

A gyorsétteremlánc szóvivője azt nyilatkozta: a McDonald's célja, hogy a vendégek jól érezzék magukat, érezzék, hogy megbecsülik őket. Nagyon sajnálják a történteket, szeretnék megbeszélni a felháborodott és csalódott anyával a történteket.

Forrás: www.blikk.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!