Kiderül, amiről eddig senki nem beszélt! Ezzel a nővel csalta meg Sarka Katát Hajdú Péter : Senki sem gondolta volna, hogy kapcsolatuk elején...

Kiderül, amiről eddig senki nem beszélt! Ezzel a nővel csalta meg Sarka Katát Hajdú Péter :

Senki sem gondolta volna, hogy kapcsolatuk elején Hajdú Péter "megbotlott". De Kata megbocsátott neki, és biztos benne, hogy azóta nem fordult elő hasonló eset.Hiába a romantikus szerelem, a hatalmas esküvő, a két szép gyermek és az álomkarrier, lehetséges, hogy egy apró félrelépés már kezdetektől árnyékként vetül a sztárpár magánéletére. Sarka Kata férje könyvbemutatóján beszélt arról, hogy szerinte Péter egyetlen alkalommal ­biz­tosan megcsalta őt.

"Nem csináltam belőle ügyet, hiszen nem voltam szemtanúja a dolognak. Két hete voltunk együtt, amikor megtörténhetett a dolog. Egy egyszerű, civil lánnyal, úgyhogy nincs jelentősége annak, ki ő - árulta el a kétgyermekes anyuka. - Én mindössze egyszer találkoztam vele, és amikor Petinél rákérdeztem a kalandra, bár tagadta, a szeme és zavarodott mosolya mindent elárult. Azért ismertem már annyira.

Hozzátette, hogy férjénél ezt a zavarodottságot azóta sem látta, így biztosra veszi, hogy Peti hűséges hozzá.

"Megcsalás az, hogyha nem tudja a másik - fogalmazta meg hitvallását Hajdú Péter, majd megjegyezte, hogy Kata az egyetlen nő, akinél nem lépett félre. - Korábban előfordult, hiszen úgy kezdtem egy új kapcsolatot, hogy a régit még nem zártam le.

Forrás: Bors

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!