Súlyos baleset történt szombat éjjel az M1-es autópályán. A rendőrség tájékoztatása szerint a Budapest felé vezető oldalon, a 140....

Súlyos baleset történt szombat éjjel az M1-es autópályán.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Budapest felé vezető oldalon, a 140. kilométerszelvénynél eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy autóbusz az árokba hajtott.

A buszon utazók közül 14 ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A baleset körülményeit a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Tizennégyen sérültek meg / Fotó: police.hu

A helyszínelés és a műszaki mentés kora hajnalban ért véget.

Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet / Fotó: police.hu

Szeptember végéig lezárták az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 19-es km-nél levő szigetszentmiklósi csomópont le- és felhajtó ágát, ezért a Csepeli útról és Szigetszentmiklós felől nem lehet fel- és lehajtani az M1-es irányába. Aki csúcsforgalmú időszakban közlekedik az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából Csepel felé, az lehetőleg a 19-es jelű szigetszentmiklósi csomópontban térjen le az autóútról a Csepeli útra. Ezzel csökkenthető a halásztelki csomóponton áthaladó forgalom. A lezárás idejére a közeli 16-os km-nél lévő halásztelki csomópont használható, ezt sárga táblák is jelzik. A reggeli és délutáni órákban a környéken autózók jelentős menetidő növekedéssel számoljanak!

Indulás előtt: Útinform szolgálatunk diszpécserei 0-24 órában fogadják hívásukat a 36-1-336-2400-s telefonszámon, ezen kívül a www.utinform.hu-n is számos hasznos információt találhatnak. Ha Budapesten belül indulnak útnak, a BKK Infó segítségét kérhetik, elérhetőségeiket megtalálják a www.bkkinfo.hu oldalon, illetve a BKK Infó mobil applikációt is igénybe vehetik. Tervezzék még optimális útvonalukat még mielőtt útra kelnek, induljanak el időben,írja az utinform.hu

Forrás: www.blikk.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!